Sinnenas Resor – Travel and Shine

”The world is full of magic things patiently waiting for our senses to grow sharper” W.B.Yeats

Några gånger om året bjuder jag in till exklusiva, magiska och utforskande retreats. Retreats som har växt fram ur en lust, intuition och passion att skapa utrymme så att du kan lyssna på ditt hjärtats röst och njuta med alla dina sinnen. Jag älskar att hitta den rätta platsen, ”rummet” där vi kan känna oss trygga så att vi kan ge oss ut på ett yttre och inre äventyr. Just den platsen som speglar det du vill hitta i dig själv. 

Kanske har min historia förstärkt min egen passion för att intensivt känna och älska livet så som det är. En inre längtan att berika oss med njutningens sötma, med möten och andra kulturer samt äventyret som låter pulsen höja sig en frekvens. Att få börja dagen med en solhälsning på Riadens tak, andas in lukter, känna med varje cell att det är just här jag ska vara. Känna Saharas sand under fötterna, stillar sinnena, känner lugnet och din egen livskraft. I varje ögonblick. Du ska utforska din potential när du lyssnar inåt och ger dig själv plats att vara.

Det är livet för mig – och i systerskapet vill jag dela upplevelsen just med dig.

Travel and shine!
Kerstin Sörbom 

Vem är Kerstin Sörbom?

 

Jag växte upp i Tyskland och utbildade mig till ekonom. Under många år arbetade jag sedan inom bank och finans men känslan av att inte vara på rätt plats växte sig allt starkare med åren. Till sist kunde jag inte stå emot längre, utan jag var tvungen att låta min nyfikenhet visa vägen mot ett helt nytt liv. Jag bröt upp och gav mig ut äventyrliga resor till jordens alla hörn. Under mina resor utmanade jag mina fysiska och mentala gränser och lärde mig att njuta och känna på nytt.

För mig handlar livet idag om att hela tiden vara i utveckling. Med en 3 årig utbildning som samtalsterapeut hos HumaNova i bagaget och en stor portion entusiasm startade jag företaget med fokus på samtalsterapi.
Jag brinner för mitt arbete som livscoach, föreläsare och rese-ledare och jag älskar att få vara med och bidra till att andra människor växer och hittar sitt livs nycklar. Men vägen som har tagit mig till den fantastiska platsen där jag är idag har varken varit enkel eller självklar.

Att lyssna på sin innersta röst, att intuitivt veta hur jag på bästa sättet kan berika mitt och ditt liv ledde till att Sinnenas resor föddes för ett antal år sedan. Min passion är att leda dig till mycket noggrann utvalda och exklusiva platser där du känner att här, här kan jag utveckla mitt potential!

För att sedan göra det…..