Behöver ni någon som känner till Marocko?

Ni har reslusten och jag har rätta platserna, idéer och samarbetspartner som kan göra er resa till en helt fantastiskt upplevelse.

Jag har kunskaper och erfarenhet, min passion ligger i att hitta rätt plats och reseprogram för respektive grupp.

Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser.

kerstin-128

Yoga retreat

Tjej eller familj semester

Företagsevent/seminarium

Äventyr till Sahara

Bröllop

Trädgårdsresa

 

Kajsa Ingemarsson om Sinnenas Resor som medarrangör:

”För tre år sedan fick jag en stark längtan efter att ta mitt arbete utomlands. Jag skickade ut tanken som en önskan, och mindre än en vecka senare hade jag fått… ett mail från en främmande kvinna, Kerstin Sörbom, som undrade om jag ville leda en resa till Marocko på temat mystik. Om jag ville! Vi funderade och planerade, och blev vänner på kuppen. Resan blev ett galet äventyr, och efter den följde fler. Fyra retreat har vi nu gjort tillsammans, tre i Marocko och en på Mallorca, och fler hoppas jag att det blir.

Att få arbeta med någon man litar hundra procent på är en fantastisk gåva. Jag VET, att när Kerstin håller i trådarna blir det precis som det ska vara. Hennes sinne för platser, för sinnlighet, för unika upplevelser, gör att våra resor alltid blir något mycket speciellt. I de ”rum” Kerstin skapar ges jag full frihet att vara mig, att leda och fördjupa på det sätt som är mitt. Hon eldar på när jag tappar tilltron, styr upp när det blir för vilt, sätter ramar och skapar trygghet.

Med detta vill jag säga det största av TACK, men jag vill också ge er andra en chans att ta del av det Kerstin erbjuder. Drömmer du om en resa? Har du ett nätverk, en arbetsplats, en yogastudio, en bokcirkel eller en vad-tusan-som-helst, och känner en längtan efter att ta er utomlands (eller för all del inomlands), så rekommenderar jag å det varmaste Sinnenas resor! Kontakta Kerstin och be henne om hjälp med att sy ihop den unika resa som väntar just er. Jag lovar att hon kommer göra allt för att skapa de förutsättningar för växande som ni drömmer om.

Kerstin är ingen researrangör, inte heller en reseledare, hon är en Skapare av Upplevelser, och hon har mina innerligaste och varmaste rekommendationer!”

– Kajsa Ingemarsson 

brollop-i-marocko

Fyll i och skicka mig förfrågan så kan vi höras vid och se vad vi kan åstadkomma tillsammans.
Jag älskar utmaningar!

Kontaktuppgifter

Ditt eller bolagets namn (obl)

Ditt namn och kontaktuppgifter (obl)
Telefon (obl)
E-post(obl)
Adress (obl)
Postnummer (obl)
Ort (obl)

Syftet med resan

RetreatBusinessAnnat

Om annat, ange här


Vilken årstid och om du redan vet, vilken vecka
Antal deltagare ca

Övriga önskemål

Vad har du för önskningar och behov när det handlar om hotellets karaktär?
T.ex.: Modernt, eller traditionellt, bohemskt, stora trädgårdar. Vilken känsla, vilket intryck ska dina kunder få möta?

Andra önskningar tex. Vegetariskt mat, ekologisk hänsyn, konferens eller yoga rum