Din väg till självkänsla och livsenergi

Vill och ska du ge DIG tre månader av ditt liv?

Du kanske har separerat, förlorat en anhörig, blivit av med ditt jobb, vet inte vad du ska göra framöver, ja det kan finnas många anledningar i livet när vi kan behöva extra stöd och samtal med en person som lyssnar.

Som håller, som är trygg och som har kunskaper och erfarenheter som en vän eller anhörig inte har.

Exempel på ditt nuläge kan vara:

Att du känner oro eller ångest, är nedstämdhet, har ingen ork eller lust till något, du har tappat gnistan och längtar efter ny motivation.

Tre månader där du ökar din medvetenhet, skaffar dig nya rutiner, tankar, där du fyller ditt måbra konto till max, där du lär dig att gå nya vägar och se att det är mögligt. Möjligt att må bra, att tycka om dig själv, känner att du duger, att det är faktiskt roligt att leva. Ett exklusivt program där du ger dig det viktigaste som finns: Din tid, din energi och din omtanke om dig själv. Jag stödjer och håller dig under din process.

Det unika programmet är helt och hållet anpassat efter DINA behov och utgångsläget är alltid ditt nuläge. Var befinner du dig just nu,  vad är det du längtar efter, och, kanske, vad du har för konkreta mål.

Att utvecklas, ändrar vissa tankar, känslor och beteenden kan vara utmanande och tufft därför längtar jag att få följa dig under hela 90 dagar. Då hinner du, kan du och framförallt orkar du skapa dig din ljuvliga framtid.

I programmet ingår: 

3 personliga samtal á 45 minuter.
Samtal 1:   Vi börjar med nuläget, var du befinner dig, vad du behöver, vad du längtar till.
Samtal 2:  Efter ca 4 veckor har vi ett avstämningssamtal där du berättar vart du befinner dig just nu, vad du upplever, känner, vi samtalar om eventuella hinder och, ja vi känner in om målet du har satt kan uppnås.
Samtal 3:  Efter 3 månader har vi ett samtal om var du befinner dig efter den här tiden, om det är något du känner har utvecklats, hur du har mött dina hinder och vad det är du ser fram emot nu. En manifestation inför framtiden.

I programmet ingår vidare:
Avstämning varje vecka via messenger hur det går, vart du befinner dig och vilken stöd du behöver

Ett videomeddelande, inspelat av mig. I videon får du ny inspiration, tankeställare och stöd som är anpassat till dina behov.

Ett individuellt anpassat program med konkreta uppgifter som du ska följa för att uppnå ökad självkänsla och öka din livslust

Tips som berör tex. meditationer, litteratur, övningar som kan stödja dig i din process.

Målet och min önskan är att du ska ha en ökad förståelse, en ökad medvetenhet om vad det är som driver dig, vad det är som hindrar dig från att leva ditt liv så som du längtar efter.
Med dig får du en hel verktygslåda som ska stödja dig under din resa.

Jag hoppas att du har bestämd dig att du vill och ska växa i din självkänsla och din livskraft. Att få ny motivation, att förnya din energi och skapa din framtid

Din investering, förutom din tid, ditt engagemang och din mod är  är 4 500 sek för hela 3 månader.

Materialet du får, det är ditt och det kan du använda under lång tid framåt. Det kan bli en påminnelse om din resa, en plats där du hittar dina verktyg för att möta livet.

Naturligtvis kan du även boka in individuella samtal under tiden programmet fortlöper, eller efter att det har avlutats. Även de bokar du på bokadirekt.

Du bokar ditt program via: Bokadirekt eller här via e-post och så tar jag kontakt med dig angående ett första samtal.

Varmt välkommen!