Hur mår din själ idag?

Nu har vi två träffats ofta i över 30 år, Jonas och jag. Samtalen har varit högt som lågt. Om livet, om oss själva, var i livet vi befinner oss just nu, livets gåvor och oftast utifrån själen, om det som är viktigt, på riktigt.

Vi har mötts i med och motvind under vår tid på jorden som healers, föräldrar, i våra relationer, som medium, filosofer, pluggandes på olika skolor till olika titlar, utvecklandes i livet, och som terapeuter med de kunskaper och erfarenheter vi har.

Med oss har varit våra roller som vänner, partner, föräldrar, på våra resor och äventyr i livet.

Vi har alltid pratat rakt ur hjärtat och ur själen där och då,  det tog sin tid tills vi fick heala oss, ofta parallellt och i syncronicitet.

Som en trygg helhet, en plats där vi känner att Han är Han, Jag är Jag, vi båda är i våra heliga helheter och visdomar. Mer läkta som människor med tillgång till universums magi och energi.

Nu vill vi gärna och med glädje dela med oss till de som är nyfikna och vill speglas i oss. Och kommunicera med oss i en  pod!

Vi vill gärna att du medverkar, delar med dig, frågar och utmanar.  Vi har vår historia på flera nivåer att förmedla, där humor, lyssnande och insikt ska finnas.

För vad är vi utan samtalen, utan möten, utan speglingar? Vi behöver vara öppna, nyfikna, se det enkla i det svåra, ibland det svåra i det enkla och möta våra blockeringar, våra blockeringar vi tro oss ha,  och med det vår livslust och vår potential.

Tänk tanken, om du nu är en aspekt av mig som jag vill lära känna bättre, om det är du som har upplevt, du kanske vet så mycket mer, annat än det som jag/ vi  har fått uppleva i våra liv.

Ämnen kan vara:

Vad är tex. intuition, medvetenhet, sorg, relationer, konflikter, livslust, kärlek? Hur känns detta, hur uppstår dom, hur kan vi utveckla, leva med eller bearbeta dessa?

Detta och mer vill vi prata med er om.

 

Fundera på vad Du vill berätta eller dela med dig redan nu.

Vi önskar er magiskt varmt välkomna att spendera nån timme med oss!

Låt oss börja den 020220 klockan 15:00 och du, det kommer mer info men du kan redan nu manifestera ditt intresse igenom att maila mig, Kerstin:)

kerstin@sinnenasresor.se

Sedan kan du sätta på din telefon eller din dator och vara med när vi skapar något nytt, vår framtid. Med själsliga samtal så klart. Du kanske redan nu har en undran, en fråga som du längtar att få svar på?!