Sinnenas resor i ny form

Sinnenas resor som i sin helhet har praktiskt och själsligt arrangerat resor i 5 års tid, görs nu om så att jag i framtiden kan, med hela mitt hjärta och själ, fokusera på DIG!

De senaste åren har varit som en förlängning av det jag har, mer eller mindre, gjort i hela mitt liv. Hittat magiska platser, bokat hotell, transfers, allt som har med en reseupplevelse att göra. Jag kan det.

Att jag sedan hållit ”retreat”, dvs fyllt resan med meditationer, gatherings, happenings och många härliga överraskningar, ja det har varit det som var lustfylld för mig.

Jag är ju, med hela min själ och hjärta samtals terapeut och coach, ledarskapsutvecklare. Nuförtiden kallar jag mig även författare och healer.
Det har varit inre och yttre resor, som jag drömde om, när jag lämnade in mina handlingar för mitt första bolag här i Sverige. Och nu är det dags för förändring, att ta steget fullt ut. 

Nu är det noggrann utvalda samarbetspartner som tar ansvar för den praktiska biten. Det är inte svårare än så.

Haha, det är inte lätt att släppa kontrollen, men vill jag helhjärtat möta DIG, så är det nödvändigt och det ska bli så bra!

Vad innebär det konkret för dig? När det gäller retreats som hålls utomlands, ja då anmäler du dig till mig, så att jag vet att du ska följa med.
Sedan blir det två delar. Men det står tydligt just under praktisk information.

Många av er ville ha fler möjligheter till möten här i Sverige, och så klart lyssnar jag!
Det blir mera telefon coachning och workshops, här och utomlands. Bland annat:) Det andra kommer jag att berätta om lite längre fram. Men ni vet kanske att mitt färdiga bokmanus ligger här hos mig?!

Spännande tider, nya faser, statements och ja, det är läskigt och ack så viktigt att känna in. Hela tiden. Hur vibrerar min själ, vad känns meningsfullt och hur kan jag stå till er tjänst på bästa sätt