KerstinS Bookery

 

Låt oss lyssna, drömma, bara vara och spegla varandra i filosofiska tankar. Vidga vår intellekt och låt oss växa i oss och utåt.

Sinnlig, kvinnlig i välvilja och i systerskap det är mina ledord.

Så jag har längtat efter att mötas – här i Stockholm och här i Själs Kärlek lokaler. Tänk att vi ska få vara här, i de ljuvligaste lokalerna med en energi som är fylld med livets ljus.

Timmarna vi möts innehåller meditation för att ”landa” och grunda och så kommer jag att hög läsa ett stycke ur en härlig bok. Sedan tar vi upp tankar, känslor och funderingar som vi kan filosofera runt. Vi avslutar – tja med något som min intuition kommer att leda oss till.

Under min senaste vistelse i sahara kom just högläsningen till mig. Att få vara, drömma och djup dyka i dig själv, det är som att bli barn på nytt. Kravlös och utan prestation. Vilken ljuvlig stund här på jorden. Om man somnar in – heeelt ok, jag är övertygad om att rösten du hör bidrar just på ett sätt som då är så rätt för dig.

Vår gemensamma stund ska vara just prestige lös, min önskan är att skapa en plats där vi kan vara, känna och tänka så som vi ÄR, från hjärtat.

Boken jag läser ur kan vara Alkemisten, Profeten, Samtal med Gud (allt på svenska).

Naturligtvis finns det lite snacks, något att dricka som thé och vatten under vår gemensamma tid och som alltid bjuder jag in till små sinnliga överraskningar.

Under våren möts vi 4 ggr, jag öppnar även en FB grupp för er så att ni har möjlighet att tänka högt, tipsa om något och stödja varandra.

Alkemisten

Kostnaden är 1 500 sek för 4 möten hos Själs Kärlek i Gamla stan och vi ses klockan 18:30 där. Under ca 2 timmar ska vi mötas och jag utgår ifrån att ni känner er påfyllda när ni går härifrån och möter livet igen. Det är möjligt att stunden i maj görs under bar himmel, låt oss vara lite flexibel för att kunna följa intuitionen.

Anmälan sker igenom att ni mailar mig: Kerstin@sinnenasresor.se samt swisha betalningen till 0708655259.

Min önskan är at skapa en stadig grupp så anmälan är bindande för alla gånger vi sesJ

Vi ska ses:

Onsdag den 14 februari, onsdag den 14 mars, torsdag den 12 april samt torsdag den 24 maj!

Och du: Boken behöver INTE läsas i förväg, det är INGEN prestation utan bara glädjen i att vara här och nu.