Soul talks - själens vidunderliga resa

Vem är du när din själ får tala fritt?  

Soul Talks – Själens vidunderliga resa är ett 6 månaders program i att leva själsligt, i och ur ditt hjärta, i kontakt med din kropp, dina tankar, känslor och dina sinnen. 

Programmet vänder sig till dig som längtar efter att filosofera runt existentiella frågor, att öppna dig för nya insikter, annorlunda möjligheter, för det du inte vet så mycket om  “än”. 

Är du nyfiken, öppen och längtar efter att få låta din själ, ditt hjärta att tala fritt? Vill du lyssna inåt och höra det som verkligen vill uppenbara sig för dig?  Vill du leva ditt liv med lätthet, med känslan av fred? Ser du livet med magiska ögon och ett öppet hjärta? Vill du leva i tillit och i själv-kärlekens tecken? 

Hoppas att du, likt mig, längtar efter nya sammanhang, möten, efter att se, höra, lyssna, känna in platsens, kvinnornas, gruppens energi irl. I personliga möten som sker på en gynnsam plats som stödjer din inre resa. 

Soul Talks – Själens vidunderliga resa ger dig utrymme att under hela 6 månader öka din närvaro, fördjupa din kontakt med dig själv och därmed expandera i din medvetenhet. 

Expansionen som går inåt, den du vet  finns inom dig själv. 

Din längtan, din mening, din lust, dina drivkrafter. Vad eller vem blir du när du öppnar dig för alla dina möjligheter och dimensioner?

Hör du ett tydligt JAAA, har du kommit en bit på din inre resa! Ja, då behöver du inte så mycket mer än att anmäla dig till programmet. 

Ett program som är unikt, utforskande, som kommer nära och beyond, berör energier, ökar din närvaro och allt sker i öppenhet, välvilja och respekt för dig och för andra. 

Soul Talks – Själens vidunderliga resa ger dig som deltar kraftfulla möten som bygger på själsliga funderingar, på närvaro och självreflektion. Det kan vara allt från vad som väcker din själs röst, vem du är, på riktigt. 

Vad det är som tänder ditt inre ljus, vad som känns meningsfullt och lustfylld för dig. Min bok med samma titel (Själens vidunderliga resa) kommer att vara en grund, ett fundament i dessa samtal. Ibland kan det finnas tankar och känslor som ligger i vägen för att komma i fördjupad kontakt med våra hjärtan – som en hinna som ska lösas upp. Finns de kan vi ta upp dem utan att fastna i frågan, istället ser vi på dem som energi som får röra sig fritt för att få konkreta verktyg för att komma vidare. Fokus ligger på expansion, dvs resan inåt, och på din själs röst.

Våra möten sker i rörelse som känns och är naturliga: Vi grundar oss och skapar närvaro  med en guidad meditation för att fortsätta in i en interaktiv övning. Det kan vara att du skriver eller målar. Du ska få utrymme att uttrycka det som sker inom dig i varandet utan prestation. Samtalen, tankarna, känslorna är viktiga att spegla, att dela med varandra. Genom delning i en trygg miljö kan vi väcka något i oss och i de andra, vi får möjlighet till nya insikter, att släppa taget och öppna oss för nytt. 

Mellan våra personliga möten: 

För att fördjupa din upplevelse och att bibehålla energin mellan våra möten kommer jag att skicka veckovisa video hälsningar till dig. Det ger dig möjlighet att återknyta till känslor som väcktes under vårt möte och påminnas om det som är din drivkraft, din själs längtan och din vilja att utforska det som känns meningsfullt för dig. Naturligtvis finns dessa videos kvar för dig att använda även när vår 6 månaders själsliga resa är avslutat.  

Tillsammans skapar vi en ny community, dvs en sluten grupp på Facebook så att samtalen, möten, expansionen kan fortsätta. Gruppen styrs inte av mig utan det är ni, ni som redan har mött varandra och delat era nya insikter, eventuella hinder och frågor med varandra. 

Du får även en inbjudan till en ny, sluten, större Facebook Community där du har tillgång till löpande själsliga uppdateringar, inklusive tips och annat aktuellt. 

Material: Min bok “Själens vidunderliga resa” inklusive arbetsbok 

Plats och grupp: 

Vi möts i centrala Stockholm

Gruppens storlek är max 15 deltagare 

Datum för fysiska möten är söndagar mellan kl 13:00 – 16:00

Första fysiska träff: 18 september 2022

Andra fysiska träff:   4 december 2022

Tredje fysiska träff:  26 februari 2023

 

Din investering: 

Du är inbjuden till 3 fysiska träffar inkl fika, har tillgång till inspirerande videos som jag spelar in och där jag sammanfattar våra möte, tillgång till din nya community via FB samt att du får ett personligt signerat exemplar av min kommande bok: 

För dig som är privatperson: 7 500 sek inkl moms   

Vid fakturering till företag tillkommer moms

Säger ditt hjärta JA, men du behöver dela upp betalningen är det inget problem, säg bara till! 

 

Anmäl dig omgående för att säkra din plats! Anmälan är öppen fram till 2 veckor innan starten i september. En faktura skickas till dig med 30 dagars betalningsvillkor, eller betalning enligt överenskommelse. 

Vilken nystart inför hösten!

Ny livsenergi, nya insikter, idéer och verktyg och inte minst, nya vänner. 

Kan livet bli rikare än så?

 

Maila till: Kerstin@sinnenasresor.se och skriv gärna ett kort intro var du befinner dig idag, vad du längtar efter och vad du hoppas att Själens vidunderliga resa ska ge dig. 

Anmälan är bindande. 

Avbokning och återbetalning kan ske upp till 30 dagar innan starten. Avbokning med sjukintyg kan ske upp till 14 dagar innan. då återbetalas 50% av summan. Därefter går det inte att avboka.

Missade tillfällen kan tyvärr inte kompenseras, alla träffar är fristående så ifall om du missar ett tillfället är det inget problem att komma till nästa gång.

Vem är jag, Kerstin Sörbom: 

The world is full of magic things patiently waiting for our senses to grow sharper” W.B.Yeats

För mig handlar livet om stories och soul talks. Att hitta berättelser i dig, se helheter, möjligheter och bjuda in till en plats där du kan hitta din egen sanning. Jag älskar och drivs av att leda processer, resor så att du kan hitta dina egna, individuella svar. 

Jag SER människans inneboende potential och möjligheter och skapar en trygg plats så att du kan växa och utforska det som finns inom dig och längtar. Älskar dessa samtal där vi expanderar, där vi skapar nya möjligheter, drömmar, se det vackra i livet och beyond. 

Med en 3-årig utbildning som samtalsterapeut hos HumaNova i bagaget och en stor portion entusiasm och passion startade jag,  2005, mitt första företaget i Sverige, då med fokus på individuella samtal   och parterapi. 2008 hade jag lyckan att gå en 2,5 års utbildning i ledarskap för kvinnor hos Barbro Dahlbom Hall, vilket visade mig vikten av att veta “her story”. Mina, kvinnans präglingar, historien, detta varför och sedan hur vi ska och kan möta samhället, jobbet och livet. Min resa att stärka kvinnor, inifrån ut, började ta nya former och idag är det här jag hittar min mening. Att stärka kvinnors medvetenhet och närvaro, transformationen av det som förminskar, det som begränsar in i att leva i sin fulla kraft och livslust, allt för älska att leva, innerligt och medveten, i detta här och nu. 

Med spänning väntar jag på publiceringen av min bok “Själens vidunderliga resa” så att den ska få berika läsarnas värld. 

Tillsammans med Jonas Gunnarsson poddar jag i “Själsligt” som finns där alla poddar finns. 

Referenser hittar du på min hemsida: www.sinnenasresor.se