Bjud in till DIN yoga retreat i härliga Marocko

Jag har upptäckt fantastiska platser och vet var man kan hålla Yoga retreats. Marocko är ett mångfacetterat land och just Yoga är rätt så nytt här. Energierna är jordande och hållande och bidrar till ljuvliga, kraftfulla och transformerande upplevelser.

Nu erbjuder jag dig och din studio möjlighet att utforska och uppleva landet som har fått i mitt och mina deltagares hjärta.

Det finns  flertal möjligheter för dig att anordna just din retreat till magiska plaster dit din själ kallar.

 

Allt från myllrande Marrakesh med sina riader eller fantastiska lyxhotell, till anläggningar just 30 minuter därifrån som bjuder in till ett avslappnande lugn. De magnifika Atlasbergen erbjuder, förutom yoga även  vandringar i otrolig vacker miljö och med väl utbildade utbildad guider. Atlantens vilda brus och milslånga stränder kan även bjuda in till surfing och ridning, eller ja, ta dina yogis till en utmanande resa till sahara som ligger långt utanför allt vi någonsin har upplevt.

Att ordna en resa, med allt vad det innebär, är ett stort ansvar och jag har runt 30 års erfarenhet av att ordna just resor. Att vara väl förberedd, att veta hur saker och ting fungerar är den bästa förutsättningen för ett lyckat evenemang och återkommande resenärer.

Jag kan mitt Marocko och du kan ditt Yoga!

För att underlätta för dig så erbjuder jag tre bokningsalternativ:

Brons:   Du har en ide vart du vill åka i Marocko och jag ger dig förslag på plats, du får information som du kan skicka till dina deltagare samt mina tips om aktiviteter, hur du kan boka vad, samt mina rekommendationer om platsen. Du tar emot alla anmälningar, bokar allt på plats och betalar allt själv. Detta är naturligtvis det mest prisvärda alternativ, det du får är mina mångåriga erfarenheter och min gedigna kunskap.

Din investering för brons paketet är från 3 000 sek och ja, allt beror på vad du har för behov och krav.

Silver:   Förutom de tjänster jag beskriver ovan tar jag hand om administrationen av anmälningarna och bokar även alla lokala aktiviteter. Du fakturerar allt och betalar allt på plats.

Din investering för silver paketet är från 6 000 sek beroende på dina önskningar och behov samt antal deltagare.

Guld:     Jag tar hand om allt, dvs. hela lokala arrangemanget, se ovan samt är med på resan som reseledare. Din investering för guld paketet: Let´s talk about it:)

  

 

Du kanske följer mig redan på Instagram eller via Facebook, du kanske har redan läst vilka fantastiska recensioner jag får av mina deltagare när jag leder retreats?!  Varför erbjuder jag dig att ta med dina grupper till Marocko?!

Ja, helt enkelt för att jag så gärna vill att fler människor får möta detta fantastiska land, dess ack så vänliga människor och andas historiens vindar som leder just från Sahara via Atlasbergen till havet. Det är verkligen magi det.

Du vet var jag finns, hoppas mina rader gör att din själ ropar ett högt och tydligt JAAAA och så hörs vi!

Namasté

Kerstin