Sinnenas Resor – Travel and Shine

”The world is full of magic things patiently waiting for our senses to grow sharper” W.B.Yeats

För mig handlar livet om stories. Att hitta berättelser i dig, se helheter, möjligheter och att skapa en plats där du kan hitta din egen sanning. Vilket liv vill du leva, vad behövs för att du ska komma dit? Våga möta utmaningar, ser större sammanhang och blir hel. Jag SER människans inneboende potential och möjligheter och skapar en trygg plats så att du kan växa och utforska det som finns inom dig och längtar.

Med en 3 årig utbildning som samtalsterapeut hos HumaNova i kunskaps bagage och en stor portion entusiasm och passion startade jag, året var 2005, mitt första företaget i Sverige, då med fokus på individuell samtalsterapi samt parterapi. I många år åtog jag mig uppdrag som ledarskapskonsult, reseproducent och livscoach för att för 5 år sedan hänge mig min livsuppgift: Att öppna människors hjärta, att se det vackra i livet, medvetet för att bli hel.

Det var då jag startade Sinnenas resor med visionen att leda kvinnor till unika energiplatser runt om i världen. Jag bjuder in till helande och utforskande retreats, framför allt till Marocko men även till Alperna och inom Sverige. Retreats som har växt fram ur en lust, intuition och passion att skapa utrymme så att du kan lyssna på ditt hjärtats röst och njuta med alla dina sinnen. 

Kanske (eller, jag är rätt så säkert) har min historia förstärkt min egen passion för livet, för att intensivt känna och älska livet så som det är.

En inre längtan att berika oss med njutningens sötma, med möten med oss själv och med andra kulturer samt äventyret som låter pulsen höja sig en frekvens. Att få börja dagen med en solhälsning på Riadens tak, andas in lukter, känna med varje cell att det är just här jag ska vara. Känna Saharas sand under fötterna, stillar sinnena, känner lugnet och din egen livskraft. I varje ögonblick. Du ska utforska din potential när du lyssnar inåt och ger dig själv plats att vara. 

Jag hittar unika energi/ kraftplatser och det kan ta mig flera år att hitta just den där platsen jag vet kommer att påverka många kvinnors liv. 

Det är livet för  – och i systerskapet vill jag dela upplevelsen just med dig.

Travel and shine!
Kerstin Sörbom 

Angående resandet utomlands:

  • Vi säljer inte någon form av transporter
  • Vi säljer inte någon form av paketresor
  • All transport, alla turisttjänster säljs av lokal resebolag samt researrangör och samarbetspartner
  • Vi förmedlar och kan tipsa om kontakter med dessa

Detta innebär att vi inte är anslutna / bundna till Kammarkollegiets resegaranti.

 

Vem är Kerstin Sörbom?

 

Jag växte upp i Tyskland och utbildade mig till ekonom. Under många år arbetade jag sedan inom bank och finans men känslan av att inte vara på rätt plats växte sig allt starkare med åren. Till sist kunde jag inte stå emot längre, utan jag var tvungen att låta min nyfikenhet visa vägen mot ett helt nytt liv. Jag bröt upp och gav mig ut äventyrliga resor till jordens alla hörn. Under mina resor utmanade jag mina fysiska och mentala gränser och lärde mig att njuta och känna på nytt.

För mig handlar livet idag om att vara i rörelse, den inre och den yttre. Med en 3 årig utbildning som samtalsterapeut hos HumaNova i bagaget och en stor portion entusiasm startade jag företaget med fokus på samtalsterapi.
Jag brinner för mitt arbete som livscoach, föreläsare och retreat-ledare och jag älskar att få vara med och bidra till att andra människor växer och hittar sitt livs nycklar.

Men vägen som har tagit mig till den fantastiska platsen där jag är idag har varken varit enkel eller självklar. Det är här jag berättar min historia som börjar, ja var börjar en historia egentligen? Med andra världskriget, föräldrar som är flyktingar? Börjar den när jag var 6 år och blev svår sjuk i astma, eller när jag lämnades ensam, i många, långa veckor i olika sanatorier.

När jag nästan kvävdes till döds så många gånger att jag tappar räkning eller, ja, började livet i ögonblicket när jag hade kunnat släppa taget om livet och gå över till andra sidan?

Men att just i denna stund, i denna millisekund, ja då valde jag livet. Var det då allt började?