Concious business women gathering in Marrakech

Bara det mest exklusiva – så tänker jag när vi möts för första gången här i Marrakech.

Hållbarhet, välmående, balans, energi, kvinnokraft, ohhhh, vad jag vet att vi kan ha helt otroliga samtal, workshops och möten! Gatherings kallar jag det- för det är just det vi gör, vi samlas för att vara i våra bästa jag. Energin ska flöda och vi skapar med och efter hjärtats lust! Businessen ska vi lyfta, i och med varandra, concious business.

Consious business, business ur och med hjärtat, hur ser det egentligen ut, går det att bli ”framgångsrik” på detta sätt? Det är dags att vi möts, slutar upp och stöttar varandra!

I gynnsamma miljöer som just här i Marrakech har vi de allra bästa förutsättningarna för att öppna oss för vår innersta längtan, för vår autenticitet.  Alltså , hur kom jag på denna helt oroligt fantastiska iden att bjuda dig in till framtiden – för att det är det vi kommer att skapa. Vår framtid, världens framtid. Det känns så rätt, helt rätt!

 

Galleri

Om Resan

Rent konkret så blir det hard work och vi kommer att njuta av magiska Marrakech – så klart. För det är i detta fält – det där osynliga, kraftfulla, mystiska vi skapar just det, business.

Det är här och nu vi ska spegla varandras idéer, våra drömmar , vi ska möta våra hinder och vi ska sätta upp våra strategier. Att  vara småföretagare har sin charm och sina möjligheter, samtidigt är vi väl medvetna om dess brister. Vi spanar inför framtiden, hur kommer samhället att formas och hur kan vi möta behoven?

Här, i härliga, färgsprakande Marrakech går vi beyond det som vi trodde är möjligt. Vi sträcker på oss, vi tänker stort, outside the box liksom, vi ska komma dit vi inte ens visste att vi kunde komma…

Marrakech har en extraordinär energi som är stimulerande, det känns i alla celler att allt, allt är möjligt, det finns inga hinder, det finns ingen ”aber” utan här skapar man, man göööör. Det är ju inte för ingenting att konstnärer, företagare, filmskapare och tänkare kommer hit för att bli inspirerat. Det är färger, former, hantverk och vänligheten som vi möter av människorna här. Ett rikt kulturarv, ett liv i tolerans med andra religioner och människor har präglat samhället och det finns en enkel visdom som sitter djupt inne Marockos själ.

Vi går in i sinnenas värld, den som ger oss den där liten extra vilja att njuta, att leva, det som driver oss framåt, mot våra drömmar.

I möten med våra själssystrar,  marockanska kvinnliga företagare, får vi möjlighet att lyssna hur det fungerar för de i Marocko, i ett annat samhället än den vi lever i. Vi kan spegla varandra i hur vi tänker, vad som motiverar oss, hur göööör vi , egentligen?! Det finns så mycket vi delar, samma längtan, samma hunger och samma medmänsklighet.

Innan vi reser lägger vi redan fokus på att ”Hitta din sanna story” hahaha. Jadå alla som åker med får ett signerat ex i sin brevlåda. Super och här kan du börja redan innan vi ses att ”jobba” dig igenom olika frågeställningar som kan berika dig i ditt företagande. Katrin Sandberg är oerhörd inspirerande!

Och: Förutom att vi möts i Marrakech skapar vi ett gemensamt nätverk på Facebook där vi fortsätter inspirerar och stöttar varandra.  Vad mer är möjligt?!

 

 

Resefakta

 

497958925_1d0453930a_o    DSC03084

En dag kan se ut som följande:

07:30 – 09:00     Yoga for the soul

09:00 – 10:00     Frukost

10:00 –  13:00     Workshop med olika teman: Vad är concious business för dig, storytelling, vad är det du vill lyfta fram, hur är du ditt bästa jag i din business. Hitta dina största kvaliteer, vad drömmer du om, vad behöver du just nu.

13:00 – 15:00      Lunch

15:00 – 17:00       Gathering som berör ämnen conciousness business. Samtal och speglingar, vi tar konkreta exempel hur vi kan utvecklas, växa etc. Studiebesök i företag som drivs av kvinnor där vi byter idéer och tankar med varandra.

Gemensam kvällsaktivitet som tex en tur i souken, middag på en takterrass någonstans i Medinan, besök på hamam

Investeringen för ”Concious businesswomen” gathering:   14 400 sek per person med del i dubbelrum

Önskas enkelrum? Då tillkommer 3 000 sek

OBS: Riaden har totalt 6 rum och alla är mycket olika varandra! Vissa större än andra, olika sängar etc. Det är så det är på en riad, och det absolut dess charm! Jag fördelar rum enligt först till kvarn systemet:)

När riaden är fullbokad det möjlighet att bo på noggrann utvalda riad i närheten. Detta meddelas vid bokningstillfället.

Vid fakturering till företag tillkommer 25% moms

I priset ingår:

Programmet: Concious business women som leds av Kerstin Sörbom och börjar med en välkomstmiddag den 2 mars och avslutas med en sista gathering den 6 mars vid lunchtid.

Alla transporter och transfer sker enligt program. Transfern flygplats t/r gäller om ni reser enligt de dagarna som står i programmet.

Helpension i Marrakech, dvs frukost 3x luncher och 4x middagar. Måltidsdryck är enbart vatten. (Om ni önskar vin eller annat betalar ni separat)

1 besök på hamam med tvagning.

Signerat bok (1 ex per rensenär) : ”Hitta sin sanna story”, upptäck kraften i din egen livsberättelse av Katrin Sandberg

Nätverk på Facebook där vi kan fortsätter stöttar varandra när vi börjar skapa hemma.

Anmälan och villkor:  När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 3 000 sek.  Resterande summa dvs betalas senast 30 dagar innan avresa, även här via faktura.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.
Reseförsäkring och ev avbeställningsskydd kan tecknas via försäkringsbolag och bank.

I priset ingår inte:

Flygresa Sverige – Marrakech t/r

Måltidsdryck ( förutom vatten)

Dricks – man lämnar alltid dricks i Marocko tex 1 väska att bära 5 dirham, chaufför, guide.

Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan!

OBS: Minst antal deltagare 4

 

 

Recensioner

Se fliken vitsord

Reseledare

Kerstin Sörbom

Sedan flera år tillbaka samarbetar jag mycket medveten med kvinnor i det som jag kallar conciuos business. För mig handlar det om att mina kollegor VET vem är, de är affärsdrivna - från hjärtat. Det finns autenticitet och det finns glädje och passion i våra samarbeten som även är fyllda med tillit och respekt. Transparanta.
Personligen startade jag mitt första företag redan som ung, det finns liksom i blodet.....
och Marrakech, haha, ja det finns i blodet det med.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan