Din själs vidunderliga resa - vid havet i Skåne

Vad sker inom dig, när din själ får resa fri och obunden, när den får tala sitt språk?

Vem är du när du vågar vara nyfiken, sårbar och ditt hjärta är helt vidöppet, möter dina hinder och begränsningar?

Vad händer när du i din närvaro och medvetenhet får utrymme att utforska dig, dina oändliga möjligheter och gåvor.

Kalla det existentiella eller själsliga samtal eller helt enkelt vidunderliga samtal.

Viljan är att du får öppna dig för alla dina aspekter, för mer glädje, närvaro, kraft, lycka och magi i din vardag. Du ska se livets synkronicitet, se sammanhangen som för det mänskliga ögat inte är synliga.  Ge dig stillhet och utrymme att tysta gamla mönster och känslor som annars hindrar dig från att gå djupare in i ditt hjärta. Ge dig utrymme för reflektion över livets stora frågor.
Det är här, i denna heliga plats, du hittar dina nycklar och din egen innersta sanning.

Följ med mig på dessa själsliga, utforskande möten med dig!

Tillsammans skapar vi en mjuk plats i stillhet som ger dig trygghet och mod att våga ta nya steg, att ifrågasätta dina sanningar och öppna dig för det stora fältet av visdom och klokskap som finns och väntar på oss.

 

Galleri

Om Resan

Du är bjuden in till en mycket personlig, själslig plats som håller, är förankrad i jorden och connectad till universums energier.
En plats som längtar efter att fyllas med dig, du medveten kvinna som är redan på väg, som redan har utforskad en del av den du är. Du som vet att tillsammans med andra skapas det energier som leder dig vidare på din egen inre resa.

Jag, Kerstin, är den som leder, håller, ger dig trygghet att våga utforska din egen sanning, din mening och tala din själs språk. Du leds genom bla. meditationer och själsliga samtal där vi lyfter blicken mot det okända, det utforskande, de djupaste existentiella frågorna. Du får olika kreativa uppgifter, oftast ska du skriva ned det som kommer till dig, allt för att manifestera det nya, din längtan och ditt inre vetande. Vi vandrar vid de milslånga stränderna, låter tankarna bli och tillåter oss att känna det som längtar efter att bli känd.

Föreställ dig skrattet, glädjen, uttrycket för lyckan som lockas fram när livet känns enkelt, när du har fått nya insikter, ser dig själv med ödmjuka ögon. Du vet att ett VI, en cirkel av kvinnor, är en betydande del vår gemenskap, speglingar och bekräftelse ovärderliga under vår resa. En portion självdistans är oundviklig när vi lever i vår visdom. Det är då vi vet att vi skapar vår egen sanning, den som grundas djupt inne i oss och den som är ren, enig och evig.

Hör du ett tydligt JAAA behöver du inte så mycket mer än att anmäla dig till en retreat retreat som är helt nytt på sitt sätt, utforskande, den kommer nära, berör energier mellan himmel och jord

Under hela 4 dagar följer vi  själens rytm som är alldeles naturlig, i en vidunderlig rörelse. Det är ditt autentiska jag, din intuition som vill få utrymme och en tydlig röst.

Gemenskap, att vara tillsammans, speglingar, samtal, idéer, tankar, känslor vi delar med varandra skapar ett nytt systerskap som baseras på öppenhet och respekt, välvilja och hjärtats röst.

Vi möts i Ängshyddan, en fd. lantgård från 1800-talet med ett konstgalleri i Yngsjö. Platsen som ligger så nära havet och dess långsträckta sandstränder omfamnar oss med ett öppet sinne och värme, med omvårdnad och kärlek så som få platser kan. Ängshyddan ägs och drivs av Carina och Janne som jag har känt i ett antal år. Jag vet hur mycket omtanke, healing och kärlek de lägger ner så att vi kan expandera i all vår prakt och skönhet.

Det är Carina, konstnärinnan som väcker minnen och känslor ur det som är och har varit. Hennes konst skapas i och ur ljuset och är bortom orden. Den stimulerar oss att se det som redan finns men som ibland behöver locka till sig betraktarens ögon med tid och nyfikenhet.

Janne är den som i sin fulla närvaro känner och ser blockeringar och kan, genom olika tekniker, hjälpa kroppen att släppa taget om det som ska släppas. Det är din kropp som talar till Janne och möjligheterna till healing är nästan obegränsad.  Janne kommer att erbjuda enskilda behandlingar som ni kan boka i förväg mot separat betalning. Jag rekommenderar varmt att ta vara på möjligheten.

Torsdag 1 september:

Ankomst till Ängshyddan där vi ses kl. 17 för ett första möte som följs av middag och ett gemensamt första samtal efter middagen.

Vi tar en stund tillsammans där vi ger oss tid att landa på platsen, andas ut och lära känna varandra. Det är här vi grundar oss och ge oss plats att ta in det som är.

In i kvällen och natten tar du med dig en första, kraftfull övning som kommer att lägga grunden för dagarna som kommer, och längre än så.

Fredag 2 lördag 3 september:

Innan frukost väcker vi kropp och själ genom en gemensam kortare morgonmeditation som  följs av ett ljuvligt frukost. Ekologisk, kärleksfullt förberedd av Carina, vår värdinna och platsens ande.

Efter frukosten möts vi för en workshop som tar några timmar. Varje dag bjuds ni in till högläsning ur min bok “Själens vidunderliga resa” som följs av samtal runt det jag har läst om, det är här ni får, igenom speglingar, möjlighet till inspiration och expansion. Viljan och intentionen för alla workshops är att ni rör er inåt, in i er själv och med olika övningar öppnar er för ert hjärtas röst.  Du får möjlighet att lyfta fram dina kvalitéer, dina förmågor och talanger. Havet och vågornas brus bjuder in till långa meditativa promenader.

Workshopens tid följs av en stund där ni har tid till vidare samtal, att dra er undan, andas i lugn och ro. Kom ihåg, hela retreaten handlar om dig, din tid, din själv-kärlek.

Efter lunchen har ni möjlighet till vandringar vid den närliggande stranden, att läsa, bara vara, skriva, känna, tänka, ja det som lusten säger till.

Vi möts till fikat och till en ny tid tillsammans. En tid att utforska din livslust, din önskan, din längtan. Verktygen är skrivande, guidade meditationer, övningar i Mindfullness, sharings   ritualer bla.

Hur exakt övningar, ritualer, ja allt det jag bjuder dig in till ser ut, det får ni reda på på plats, för det ska anpassas till gruppens själ, vart ni befinner er och vad det är som vill och ska komma fram. Resan är vidunderlig, kom ihåg det.

Söndag den 4 september

Efter frukost och ett gemensamt avslut är det efter lunch dags att återvända hem

Resefakta

Din investering som privatperson: 8 888 sek    Vid fakturering till företag tillkommer moms

I priset ingår:

3 nätter med del i dubbelrum, middag på torsdag, helpension fredag och lördag inkl fika på eftermiddagen samt frukost och lunch vid avresedagen.

All guidning av Kerstin Sörbom

Tillgång och medlemskap till en ny community, dvs en sluten Facebook grupp där samtalet kan fortsätta efter vår helg

Min bok “Själens vidunderliga resa” inklusive en tillhörande arbetsbok

Det tillkommer:

Transport till Ängshyddan, dryck och Jannes behandlingar

Meddela mig gärna om ni har några allergier, intoleranser etc samt ankomsttid på Ängshyddan.

När din anmälan har kommit in får du bekräftelsen i form av en anmälnings faktura på 1 000sek. Slutfakturan kommer 6 veckor före retreat starten.

Säger ditt hjärta JA, men du behöver dela upp betalningen är det inget problem, säg bara till!

Anmäl dig omgående för att säkra din plats och då vet du att du får lust, livsenergi nya insikter och nya vänner inför  hösten.

Anmälan är bindande. Avbokning med sjukintyg kan ske upp till 14 dagar före retreatens start. Då återbetalas hälften av summan. Därefter är det inte möjligt att avboka.

Sista anmälningsdag är den 1 augusti 2022

Gruppens storlek är max 12 deltagare

 

 

 

Recensioner

För mig är Kerstin en själens vägvisare, en levande modig människa som lever, som känner, som vågar möta mörker, som vågar kasta sig ut i vågorna, som kan känna hög glädje eufori o som med varmt stadigt hjärta leder andra o guidar till magin, som hon vet finns. En stark djup kvinna som intuitivt finner magiska platser, skönhet, förstår alkemin i de äkta elementens närvaro. Och samtidigt är hon alldeles enkelt så mänsklig o tokigt sprallig i sin öppenhet o vänlighet.

TACK Kerstin för att du både skapade platsen, visade vägen och ställde så vansinnigt bra frågor! Du är en magiker, på ditt alldeles unika sätt!

Reseledare

Kerstin Sörbom

The world is full of magic things patiently waiting for our senses to grow sharper” W.B.Yeats
För mig handlar livet om stories. Att hitta berättelser i dig, se helheter, möjligheter och att skapa en plats där du kan hitta din egen sanning. Vilket liv vill du leva, vad behövs för att du ska komma dit? Våga möta utmaningar, ser större sammanhang och blir hel. Jag SER människans inneboende potential och möjligheter och skapar en trygg plats så att du kan växa och utforska det som finns inom dig och längtar.
Med en 3 årig utbildning som samtalsterapeut hos HumaNova i kunskaps bagage och en stor portion entusiasm och passion startade jag, året var 2005, mitt första företaget i Sverige, då med fokus på individuell samtalsterapi samt parterapi. I många år åtog jag mig uppdrag som ledarskapskonsult, reseproducent och livscoach för att för 5 år sedan hänge mig min livsuppgift: Att öppna människors hjärta, att se det vackra i livet, medvetet för att bli hel.
Det var då jag startade Sinnenas resor med visionen att leda kvinnor till unika energi platser runt om i världen. Jag bjuder in till helande och utforskande retreats, framför allt till Marocko men även till Alperna och inom Sverige. Retreats som har växt fram ur en lust, intuition och passion att skapa utrymme så att du kan lyssna på ditt hjärtas röst och njuta med alla dina sinnen.
Kanske (eller, jag är rätt så säkert) har min historia förstärkt min egen passion för livet, för att intensivt känna och älska livet så som det är.
En inre längtan att berika oss med njutningens sötma, med möten med oss själv och med andra kulturer samt äventyret som låter pulsen höja sig en frekvens. Att få börja dagen med en solhälsning på Riadens tak, andas in lukten, känna med varje cell att det är just här jag ska vara. Känna Saharas sand under fötterna, stillar sinnet, känner lugnet och din egen livskraft. I varje ögonblick. Du ska utforska din potential när du lyssnar inåt och ger dig själv plats att vara. Det är här du hittar hem.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan