Själv kärlek och mindfulnes vid havet i Marocko

Tillsammans fyller vi dagarna med ljus – ditt, mitt och vårt. Vi  lyssnar inåt, tar kontakt med alla elementen och låter de smälta samma i oss.

Har du drömmar, hur ser de ut?! Låt oss utforska skönhet, lätthet och glädje, låt oss upptäcka nytt, breda våra perspektiv och omfamna vårt nya jag.

Låt oss mötas igen – vid platsen ”någonstans – ingenstans” som den heter på berber. Hur beskriver man vänlighet, enkelhet, skönhet, och harmoni på bästa sättet?

Vill berätta om platsen med ett språk som kommer direkt ur mitt hjärta:

Den ligger i en bukt där vi omfamnas av de låga Atlasbergen, dit Sahara har blåst sin mjuka vackra sand och där vi alltid får lyssna till atlantens vågor.

Detta kraftfulla hav följer oss vart vi än går och stränderna, ja de är heeelt ensamma och milslånga. Här kan du låta dina tankar och känslor smälta ihop med havet, med himlen och solen. Byns kvinnor, ok kökschefen är en man, i alla fall lagas det fantastiska  autentiskt marockansk mat och råvarorna som används är närodlat och tillagat med mycket kärlek och omsorg.

Här kan du låta dig falla,  bara vara DU och komma hem. I dig!

 

 

Galleri

Om Resan

Skönhet, mjukhet, kraft och glädje är det du ska få uppleva under den här dröm resan.

Låt dig falla, bli hållen och bara vara DU.

Följ din längtan efter långa promenader vid havet, härlig dans, givande meditationer under tältens tak eller liggandes i den mjuka sanden.
Vi övar oss i medveten närvaro, din andning, i att tillåta allt det som finns inom dig att komma fram.

Du vet ju att det med din andning, i dig, kan du skapa allt du önskar dig. Allt!

Du får möjlighet att öka din endorfin nivå med ridning vid havet på arab häst eller/ och dromedar, med att surfa i det salta havet.

En dag besöker vi den lilla kuststaden Essaouira för härlig shopping. På vägen dit stannar vi i ett kvinnor kooperativ för att inhandla ekologisk tillverkad arganolja. Hmmmm för njutning🙏
Och så är den stora salen öppet för oss, för att dansa när vi vill, för samtalen och ja, vem vet. Så inbjudande med utsikt över havet:)

Låt oss mötas – vid platsen ”någonstans – ingenstans” som den heter på berber. Hur beskriver man vänlighet, enkelhet och skönhet?
Det lilla hotellet ligger i en bukt där vi omfamnas av de låga Atlasbergen, dit Sahara har blåst sin mjuka vackra sand och där vi alltid får lyssna till atlantens vågor.

Detta kraftfulla hav följer oss vart vi än går och stränderna, ja de är heeelt ensamma och milslånga. Här kan du låta dina tankar och känslor smälta ihop med just havet, med himlen och solen.

Byns kvinnor, ok kökschefen är en man, i alla fall lagas det fantastiska autentiskt marockansk mat och råvarorna som används är närodlat och tillagat med mycket kärlek och omsorg.

Ja, vi hämtar hem oss själv, vårt hjärta och vår innersta kärna. Själv kärlek, sinnlighet, i och ur hjärtat så blir dagarna här vid havet.  För att öka endorfin tillförseln, och såklart får skrattets och systerskapets skull är det härligt att få med kroppen i processen att hämta . Här finns nu möjlighet till att surfa (i grannbyn) vi kan rida häst och dromedar och naturligtvis gör vi en utflykt till Essaouira som ligger ca 1,5 bil timmar härifrån.  Inga krav, inga måsten, jag erbjuder möjligheter:)

En dag kan se ut så här:
Frukost
Möten med meditation och mindfulla övningar
Lunch
En gemensam aktivitet  (meditation, drömmar, själv-kärlek och njutning) eller ridning, surfing etc
Middag

Dans mot kvällen / lägereld / meditation till månen…..

Mina medresenärer är alla förälskade i platsen och det säger väl allt. Här finns ingen trafik, det finns ingen affär dit du snabb kan glida över till och handla ngt du tycker du bara måste ha.

Här finns stillhet och öppenhet, du blir omfamnad och du kan släppa taget och fylla dig med det som drömmer om och längtar efter.

När du reser med mig möts du av möjligheter och jag hoppas hoppas att du tar vara på de.  Jag erbjuder möjligheter, håller ”spacet” så att du verkligen kan drömma iväg dig. Vem vet…..

 

 

Resefakta

 

kerstin-128Pris: 13 900 sek

1 övernattning i Agadir samt 6 nätter vid havet

Helpension under vistelsen, inkl bordsvatten

Dagliga samtal och övningar i medvetenhet

Alla transport och transfer från till flygplats/hotell/Agadir, anpassat till Norwegian Airlines flight

1 ggr ridning på dromedar

Utflykt till Essaouira

Besök hos en kvinnor kooperativ som producerar arganolja

I priset ingår ej:

Flygresa från Sverige till Agadir t/r, dryck, dricks till all personal, personliga utgifter, eventuella extra utflykter samt aktiviteter såsom ridning på häst/ surfing

Enkelrumstillägg: 6 nätter vid havet 2 500 sek som betalas på plats

Anmälan:

Fyll i anmälningsformuläret längre ned på sidan.
Först när du har fått bekräftelse av Kerstin kan du boka din flygbiljett.
Vid bekräftelsen fakturerar vi  4 170 sek som anmälningsavgift, resterande belopp sek faktureras med betalning 30 dagar före avresa.
Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokning.
Minimum antal deltagare: 4

Övrigt:

Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss i god tid innan avresan.
För praktisk information kontakta Kerstin Sörbom på via e-post: Kerstin@sinnenasresor.se

Vid fakturering till företag tillkommer moms

IMG_20171016_090102_183

 

Recensioner

Tack från hjärtat är allt jag får fram / Sara

Taaaack vilken galet fantastiska resa! Sååå tacksa till dig / Alexandra

Älskade K. En ynnest att få dela resan med dig och de övriga. Hoppas vi ses snart igen! Cecilia

Reseledare

Kerstin Sörbom

Passionerat Marocko älskare, samtalsterapeut, frågeställare och retreat ledare som lever i och ur hjärtat. Jag bjuder in till magiska retreats och till platser där du kan skapa din ljusa framtid.
Mer information hittar du på hemsidan och fliken OM

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan