En resa in i gemenskap och djupt in din och i Marockos själ

En ”journey” till en plats i dig där orden inte räcker till, där språket inte är det väsentliga utan vibrationen av din energi.

Känner du din längtan och har du kommit en lång bit på din egen livsresa? Lever du din medvetenhet och i din lust till livet, i ditt eget inre hem?

Jag leder dig till platser som vibrerar med din energi, där du kan fördjupa dig in i din själ, in i glädjen och lättheten.

De mäktiga Atlasbergen, flodens ständiga rörelse, vulkanbergens kraft och Sahara öknens oändliga vidger. Hur känns de i dig?

Du vet att vi skapar en stund här på jorden i gemenskap, i systerskap, i välvilja, utifrån respekt och ur och med hjärtat. Det är jag som håller, och det är ni som sammanväver era ljus.

Tillsammans förändrar vi världen.

Du vet att det kan vara långa stunder i bil, du vet att maten kommer när det är färdig – du vet att vi är i ett flöde där egot får stå vid sidan om. Och du längtar just dit.

 

Galleri

Om Resan

18 oktober: Ankomst till Marrakech
Övernattning på hotell och under kvällen har vi vi en skön välkomstmiddag och bekantar oss med varandra.

mobil-jan-2015-45219 oktober: Marrakech – Agdz
Tidigt på morgonen börjar det riktiga äventyret när vi plockas upp med 4×4 jeepar och beger oss söderut. Vi tvärar Tizi-n-Tichka pass på vår väg mot Quarzazarze.  Här gör vi en kort stop för att besöka Kasbah de Telouet, ett urgammalt hem som tillhörde Pacha Glaoui. Lunch och därefter vidarefärd mot Agdz där vi kommer att stanna i 3 nätter. Platsen alltså, hur ska den beskrivas med ord. Själen hittar hem vid foten av den heliga berg. Det finns inga vägar, berget som har sitt ursprung i en vulkan, ja den heligas och hedras av människorna som bor här. Och vi, , ja vi mediterar och rör oss vid flodens sandstrand, kanske liggandes på de vackra handväda berbermattorna? Vi rör oss och bor bland miljontals dadelpalmer och vi känner, ja vi andas platsens, din energi. Det är verkligen magi och ett privilegium att äntligen ha hittat hit.

22 oktober: Agdz – Tinghir – N´kob – Mhamid
Efter frukosten kör vi läng dadlarnas dal, helt fantastiskt att se miljontals palmer som löper som en strid ström längs vägen, vi stillar oss i bilen, släpper taget om tankar och lita på de utmärkta chaufförerna som tar oss – slutligen, till vår camp, långt ut i Sahara. Vill tillägga – lyxcamp, haha, jag sover inte längre på liggunderlag…..

23-24 oktober: M`Hamid  / Sahara

Jadå nu blir det stillhet, magiska solnedgångar, vandring med dromedarer, skratt, musik och dans. Högläsning, guidning och meditation och, jadå det är möjligt, för dig som vill, en skön massage eller kroppsbehandling?!

25 oktober: M’Hamid – Ait Ben Haddou

Tidigt på morgonen lämnar vi Saharas vyer (sand)  och styr mot Atlasbergen och vidare färd mot Kasbah Ait Ben Haddou

– en verkligen magisk plats där vi checkar in på hotell. Om tiden tillåtas tar vi oss en promenad upp till högsta toppen för att beundra solnedgången.

26 oktober : Marrakech
Åter till Marrakech och vårt hotell.

27 oktober: Hemresa

Eftersom jag älskar helhet, vet vad som behövs för att vi ska känna oss just ”hemma” har jag alltid en annan kvinna vid min sida. Hon ska inte ta ansvar, men hon är den som vet och kan universums ”nycklar”. Hon är den som stödjer i det som jag inte har tillgång till.  Och hon vill inte vara officiell, hon vill finnas där och verka i ögonblicket, haha, mystiskt, javisst. Men så är det och vi två vet hur det blir bäst.

sahara-med

Resefakta

Resans sammanlagda pris är: 22 500 sek

Det är min vän och kollega Mitti Said och Thenre Tours som ansvarar för alla hotellbokningar, all transport och transfer, mat etc i Marocko.

Det är till honom ni betalar reseavgiften som kommer att faktureras med betalning 30 dagar före avresan.: 12 500 sek för delat dubbelrum

I resans pris ingår:

Alla övernattningar enligt programmet med del i dubbelrum på mycket trevliga ställen! I Marrakech bor vi på 5 stjärnigt hotell Les Deux Tours och du – det är inget problem att förlänga resan med några nätter där!

Det är ett absolut lyx camp i Sahara och en lodge i Agdz som är heeelt ljuvligt i sin enkelhet.

Alla transporter och transfer sker enligt program. Transfern flygplats t/r gäller om ni reser enligt de dagarna som står i programmet.

Helpension under rundresan, i Marrakech är det frukost som gäller.

Kostnad för ledning av detta ”gathering” i Marocko och för skapandet av en cirkel av ljus är 10 000 sek för privatpersoner.

Det är jag, Kerstin Sörbom som leder resans innehåll, dvs skapar space för er att vara i gemenskap och i glädjen. Jag har alltid med mig en ”hemlig gäst” som kompletterar mina gåvor och min visdom på ett oerhörd berikande sätt.

Anmälan och villkor:  När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 3 000 sek.  Resterande summa dvs 7 000 betalas senast 30 dagar innan avresa, även här via faktura.

Du kommer alltså att få två fakturor, en av Thenre Tours och en av Sinnenas Resor.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.
Reseförsäkring och ev avbeställningsskydd kan tecknas via försäkringsbolag och bank.

I priset ingår inte:

Flygresa Sverige – Marrakech t/r

Måltidsdryck ( förutom vatten)

Måltider i Marrakech

Dricks – man lämnar alltid dricks i Marocko tex 1 väska att bära 5 dirham, chaufför, guide.

Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan!

OBS: Minst antal deltagare 4 och max 10

IMG_20171028_145401_267

 

 

Recensioner

Läs gärna under fliken Vitsord:)

Reseledare

Kerstin Sörbom

Att du ska kunna komma hem, i dig - det är därför jag bjuder in och leder dessa resor till energiplatser som stödjer oss i vårt syfte. Som samtalsterapeut med ca 25 års erfarenhet av att leda resor, att leda människor, älskar jag rörelser, jag gillar när det händer något. Jag SER, känner och har modet att ställa de där jobbiga frågorna. Kanske vad det är som du längtar efter, på riktigt ..... och så släpper jag inte.
Jag är som en "öppnare" till platser som du inte vet att du har längtat dit. samtidigt är jag en trygg ankare, en grundare i djup kontakt med moder jord.

Eftersom jag älskar helhet, vet vad som behövs för att vi ska känna oss just "hemma" har jag alltid en annan kvinna vid min sida. Hon ska inte ta ansvar, men hon är den som vet och kan universums "nycklar". Hon är den som stödjer i det som jag inte har tillgång till. Och hon vill inte vara officiell, hon vill finnas där och verka i ögonblicket, haha, mystiskt, javisst. Men så är det och vi två vet hur det blir bäst.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan