Boosta din kreativitet i Marrakech

Kreativitets boost, contentskapa och skriva eller bara vara dagar, du väljer!

Hoppas du vill skapa något nytt, skriva, läsa, fotografera, möjligheterna är oändligen, du behöver bara ge dig tid och ja, förflyttar dig till en magisk inspirerande plats.

Marrakech

Hur känns orden: Skönhet, njutning, att släntra igenom trånga gränder, känna lukten av kryddor och blommande citrusträd inom dig?

Ser du fram emot att ta in böneutropens energi, dess lockande klang som uppmanar till stillhet och eftertanke, känna dagens först solstrålar som smeka ditt ansikte,  bli skrubbad på hamam och känna arganoljans magiska egenskaper på din hy?

Vill du gå loss bland alla dessa små affärerna som erbjuder sitt hantverk,  besöka färgsprakande museer, utforska kulturen, det nya Marocko som möter det gamla?

Överdådiga palats möter livets utsatthet. Det är kontraster som är utmanande, det är de som stimulerar våra sinnen, våra hjärna och våra känslor. Det är här vi kan utvecklas, växa som människa och det är även här konstnärer från hela världen kommer och besöka rosornas stad.

Framförallt vill du låter dig berusas, förundras av landet, av det dina sinnen mäktar med att ta in och emot.

Galleri

Om Resan

Är du orädd, nyfiken, längtande, modig och självgående men vill ändå har en trygg och inspirerande person på plats, jag, Kerstin, som bjuder in till några väl balanserade och utvecklande dagar, som  leder och som ger livet en ny sötma?

Vill du bo, enligt mig, i en av de allra vackraste riaden i Marrakech med bästa läge dessutom?

Den 4 november har jag därför bestämd mig att vara på plats i Marrakech och erbjuder dig möjlighet att följa med.

På min önske och planeringslista står det först och främst: Kreativitet, skapande, skrivande, Gongbad, Mindfullness på riadens tak, dvs varje dag en stunds medveten närvaro där vi kan öppnar våra sinnen, våra hjärtan och själar till att ta emot livet som det är. Strosa runt i souken men även besöker de moderna stadsdelarna där bla. Le Jardin Majorelle ligger. En dagsutflykt antigen till havet eller till stenöknen Agafyr  finns med i planeringen.

Programmet är öppen, du hoppar på det som erbjuds, men skrivandet, content skapandet står överst på din önskelista.

Finns det ett något mera inspirerande, spännande miljö än sjudande Marrakech, ja, inte för mig i alla fall.

OBS: Jag håller ingen kurs i skrivande utan jag vet att du har lusten och ja, sätter dig en stund varje dag och får ner det på pappret som vill och ska uttryckas,. Sedan kan vi dela texterna, de som vill alltså och får feed-back.

 

 

Resefakta

Du erbjuds: Förutom en frizon för daglig skrivandet och samvaro med feed-back etc ett detaljerat dag för dag program, som en smörgåstårta av aktiviteter som du bokar dig in på och betalar på plats. Så du kan välja fritt efter behov och längtan. Programmet får du några veckor innan avfärd och där kryssar du för dina önskningar. OBS: De är sedan bindande.

Du gör din egen bokning på ett riad jag rekommenderar, tex Bliss Riad eller Riad Jardin Secret.

Du bokar din egen flygbiljett. Observera att i dagsläget har Lufthansa de bästa förbindelserna och priserna (från Stockholm). Boka gärna direkt hos flygbolag, det har visat sig vara bäst och tryggast.

För mina tjänster, dvs att kunskap, erfarenhet, information och planering, samt hållande på plats betalar du 3 000 sek per person. 1 000 betalas vid anmälan och resterande 2 000 sek  faktureras med betalning 10 dagar före avresan.  De 1 000 sek anmälningsavgift är inte återbetalningsbar.  Vid fakturering till företag tillkommer moms.

Vill du stanna några dagar till, inget problem, säg vad du önskar och behöver! Kanske några extra nätter i Essaouira, jag tipsar dig gärna.

 

Recensioner

Se några fina recensioner under fliken Vitsord

Reseledare

Kerstin Sörbom och all info hittar du här på min hemsida

All info om mig hittar du här på min hemsida
Följ mig gärna på Instagram: Sinnenasresor

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan