"FÖRÄLSKA DIG I DIG SJÄLV – IGEN"

FULLBOKAD men om du är intresserad i att följa med till hösten, skicka mig en intresse anmälan så återkommer jag i slutet av april med ett program.

Tillsammans skapar och njuter vi i en oas där du kan närvara med alla dina sinnen. Härliga samtal varvas med stillhet och olika aktiviteter som har fokus på den feminina energin. Känn systerskapets magi, låt dig falla och skratta i gemenskap, rör dina höfter i mjuka magdansrörelser. Njut av renande hamam, sinnlig yoga och myllret i Marrakech.

Fem ljuvliga dagar kommer vi att njuta av en ack så vacker ekologisk lodge ca 30 km utanför Marrakech. Quaryati lodge har växt fram med mycket kärlek och omtanken om miljön och ligger inbäddad, naturskön och stilla i en berber by. Här lagar byns kvinnor autentiskt marockansk mat och råvarorna som används är organiska och närodlat. I lodgens hjärta finner du vacker, stor rosträdgård och vi hoppas att rosorna blommar när vi kommer.

Om er webbläsare inte hittar information om RESAN samt RESFAKTA, skicka ett mail till kerstin@sinnenasresor.se så kommer all information via e-post snarast:)

 

Galleri

Om Resan

En verkligen härlig miljö för vår Yoga och njutningensretreat som vi sedan avslutar med 2 dagar i en vacker riad  mitt i myllriga Marrakech.  Här får du möjlighet till fantastiskt shopping, att besöka kulturella sevärdheter, strosa i de smala gränderna och kanske besöka ett hamam till? Vid platsen Jemel El Fnaa, mitt i hjärtat av det gamla Marrakech och när solen har gått ner så möts människorna till sång, sagoberättelser, affärer och det ena och det andra. Här kan du lukta och känna på en livspuls som är helt unikt och som så många pratar om när de väl har fått känna den en gång i sina liv!

 

En dag kan se ut så här:
Morgonyoga och sharing
Frukost
Egen tid
Lunch
En gemensam aktivitet (t.ex. dans eller breathwalk, hennamålning etc.)
Yoga
Middag
Själsliga gemensamma möten

 

Resefakta

Recensioner

” Jag är oerhört tacksam att jag hittade Ullis på Plainyoga. Ullis håller helt fantastiska yogapass med en enorm värme och lyhördhet för sin grupp. Jag har gått på mediyoga och den kraftfulla hormonyogan och det blir definitivt en fortsättning i framtiden. Yoga har blivit ett av mina största verktyg för en mer balanserad vardag. Tack! ❤️"

”Kerstin, ett stort tack för att du gjorde resan till Marrakech till ett minne för livet speciellt genom din värme och lyhördhet för var vi alla befann oss på vår ren personliga resa. Jag är tacksam för att du med varsam inlevelse visade mig hur mycket av det som jag upplevde som stora hinder bara fanns i mitt huvud. Jag känner mig lättare, gladare och lyckligare i mitt liv nu. Du är en sann medmänniska

Reseledare

Kerstin Sörbom

Kerstin är samtalsterapeuten och grundaren till Sinnenas resor som har runt 30 års erfarenhet av att leda yttre och inre resor. Hennes kunskaper och erfarenheter i kombination med hennes aldrig sinande nyfikenhet skapar unika utrymmen för deltagarna att kunna njuta och uppleva retreaten fullt ut. Sedan flera år tillbaka har hon en passionerad relation till Marocko och leder ett flertal retreats i detta magiska land

Ullis

Ullis och hennes Plain Yoga är känd bla. från TV4 där hon förmedlar sin ljuvliga syn på Yoga och visar bla övningar som reducerar stress. Ullis är en uppskattad gäst lärare på olika stora Yogafelsivaler där hon förmedlar kraften och energin i den mjuka, feminina och ändå oerhört kraftfulla yogan. Ullis yoga filosofi är: Keep life simple, keep it plain.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan