Full blom - se och känn din inre skönhet och kraft

Galleri

Om Resan

Likt våren, likt allt som ligger och hänger i luften längtar vi efter att mötas och blomma ut, tillsammans med DIG!

Tillsammans leker vi fram din inre skönhet, din kraft, din sinnlighet och din alldeles egen energi och magi. För allt vi gör, alltid, handlar om att du hittar dina egna verktyg, ditt sätt, så att ditt hjärtat och din själ vibrerar.

Maj månad, vem tänker inte då på solen som börjar värma våra kroppar, på ljumna vindar, bad från klippan och på grillen därhemma.

Vi lever i förväntningarna inför sommarens långa dagar och korta nätter.
Låt oss leva i nuet, om än bara för en dag!
Det är med och i elementens, naturens flöde vi samskapar den här heldagen. Hur ljuvligt är inte det? Vi mediterar, dansar, ”gongar”, äter lunch, samtalar, inspirerar, smaskar på goda frukter, berikar oss med sköna drinkar (nyttiga, virgin, alltså).Om solen skiner alldeles sådär underbar ger vi oss ut i naturen för en härlig guidat promenad.Allt sker i lätthet och fokus är den där platsen inom dig där allt är möjligt. Allt!

Anna och Kerstin finns där för dig och det är vi som samskapar den där ljuvliga vårdagen.

Vi möttes första gången i vår passion, i vårt eld och i vår visdom som brinner för saharas energier och det var här, i Marocko, vi kände att vi skulle mötas igen.

 

Resefakta

Så, välkommen den 11 maj! I Eksjö, ca 6 mil från Jönköping
Du investerar i dig och för en heldag (kl 10:00 – 17:00):  1 450 sek och här ingår en lättare lunch samt fika och ja, en hel fantastisk dagen tillsammans med oss och likasinnade.
Exakta tiden och platsen, den återkommer vi om alldeles snart!Anmälan gör du via: kerstin@sinnenasresor.se eller hos anna@purebalance.nu
Meddela eventuella matallergier och preferenser:)
Anmälningarna kommer in och vi har begränsat antal platser:) Så missa inte möjligheten till en energibomb av,  tja hur säger man, hög rang, och anmäl dig NU

Recensioner

Reseledare

Kerstin Sörbom från Sinnenas Resor

Anna Gustafsson från In Balance

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)




  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan