MediYoga och mindfulness vid havet och i Marrakech

Årets retreat har varit helt underbar och vi längtar redan efter att möta dig nästa år i Marrakech och vid havet!

Du erbjuds plats för stillhet och fokus på den feminina energin.  Hormon/ MediYoga på morgonen, skratt, surfing, ridning, dans, oh vad vi ska GE kroppen ny energi!

Öka din medvetenhet, låt spänningar rinna av dina axlar och din kropp och njuuuuut. Förälska dig åter igen i din kropp och själ, det är livet det:)
Känn systerskapets magi, låt dig falla, skratta och lev – bara varandet är det som gäller här.

Innan vi kommer till havet upptäcker vi Marrakech – den spännande, utmanande underbara staden i hjärtat av Marocko.

Om er webbläsare inte hittar information om RESAN samt RESFAKTA, skicka ett mail till kerstin@sinnenasresor.se så kommer all information via e-post snarast:)

Och du som bor i Stockholm här kommer ett tips: Köp 2 enkel biljetter med Norwegian, Till Marrakech och hem från Agadir:) Eller så bokar du Marrakech t/r, det fungerar utmärkt.

 

Galleri

Om Resan

Retreaten påbörjar vi i magiska Marrakech där vi stannar i 3 nätter på en exotisk riad, mitt i den gamla staden.

Här får du möjlighet till fantastiskt shopping, att besöka kulturella sevärdheter samt strosa i de smala gränderna. Vid platsen Jemel El Fnaa, mitt i hjärtat av det gamla Marrakech och när solen har gått ner så möts människorna till sång, sagoberättelser, affärer och det ena och det andra. Här kan du lukta och känna på en livspuls som är helt unikt och som så många pratar om när de väl har fått känna den en gång i sina liv! Hoppas hoppas att vi får en stund tillsammans med en storyteller som förför oss med arabiska visdomar och sagor.

Det är alltid med lite vemod man lämnar Marrakech, men nu väntar ju havets vyer, stillhet, glädje och en ”lunk” som är rentav himmelsk. Ja nu tar vi oss vidare till kusten, och vårt resmål för de resterande 5 dagarna.

Vågornas brus hörs när vi öppnar terrass dörren i våra rum och närmast möter vår blick de härdade och vindutsatta kronorna av argan och olivträd, okejdå – poolen finns ju där:) Det är ett kargt landskap här och när blicken vandrar vidare, ja så ser vi det kraftfulla havet. Kanske kanske så stjäl de vild strövande åsnorna vår uppmärksamhet. Det är stilla här, alldeles stilla och miljön den omfamnar oss mjukt och vackert.

En dag ska vi ta oss till lilla staden vid havet, Essaouira. Där fångas våra blickar av alla färger, hantverk och former, av de små blåa fiskebåtarna och de modiga människorna som vågar sig ut varje dag får att få sig sin fångst.

Älskar du möten, samtal som inte bara handlar om vardagen, vad du jobbar med och annat som vi under denna vecka kan lämna därhemma? Vill och längtar du efter att möta dig själv och hitta likasinnade?

Samsung 491 - kopiaJag längtar i alla fall efter att se glädjen som finns inom dig, höra din förlösande skratt efter att du har utmanat dig lite, kanske när du har provat att surfa och 100 liter saltvatten finns i din mun och dina ögon.
Deltagarna bor två och två i dubbelrum av mycket god standard med dusch/wc.

Det är Alexandra Ek som håller i Yoga passen och det är Kerstin Sörbom som håller i retreaten, dvs i mindfulla övningar, meditationer etc:)

Dans mot kvällen / lägereld/ meditation till månen…..

 

 

Resefakta

shutterstock_272029055

Pris: 14 700 sek

3 övernattning på riad i Marrakech  samt 4 nätter vid havet med del i dubbelrum

Helpension under vistelsen vid havet (3 rätters middag), inkl bordsvatten, i Marrakech ingår frukost

Vid havet dagliga Medi / Hormon Yoga pass

Varje dag guidade meditationer, sharings samt andra medvetandehöjande övningar

Alla transport och transfer från till flygplats till hotell samt till havet anpassat till Norwegian Airlines flight

1 ggr ridning på dromedar

Utflykt till Essaouira

Besök hos en kvinnor kooperativ som producerar arganolja

I priset ingår ej:

Flygresa från Sverige till  Marrakech t/r, dryck, dricks till all personal, personliga utgifter, eventuella extra utflykter samt aktiviteter såsom ridning på häst/ surfing

Anmälan:

Fyll i anmälningsformuläret längre ned på sidan.
Först när du har fått bekräftelse av Kerstin kan du boka din flygbiljett.
Vid bekräftelsen fakturerar vi  4 000 sek som anmälningsavgift, resterande belopp faktureras med betalning 30 dagar före avresa.
Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokning. Vid avbokning som sker mindre än 30 dagar före avbokning återbetalas ej resans avgift.

Minimum antal deltagare: 6

Övrigt:

Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss i god tid innan avresan.
För praktisk information kontakta Kerstin Sörbom på via e-post: Kerstin@sinnenasresor.se

Vid fakturering till företag tillkommer moms

 

 

20180405_223547  20180402_162438  20180406_154437

 

Recensioner

Kära Kerstin, vilken fantastisk resa du skapade för oss! Vilken känsla och generositet! Jag är oändlig tacksam! Marie

Hej och tack för en underbar frigörande resa som ni tog mig på!
Jag har nog aldrig känt mig så lätt som när jag kom från denna resa. Att bara få vara helt utan krav, tid för tanke, inte känna prestation, skratta, gråta och bara glida runt. Allt fanns med som jag behövde just nu. Tack Kerstin för att du tog med mig till ett så fint land som Marocko och delade med dig av detta och din kunskap. Att ha hittat denna lodgen till oss som var gjord för denna resa. Och att du hittade alla dessa fina kvinnor som var med. Ann-Louise

Jag kommer definitivt att varmt rekommendera er vidare båda två och jag har en stark känsla av att våra vägar kommer att korsas igen!
Återigen; stort tack för en fantastisk vecka på alla sätt och vis. Jag är både lite mer närvarande, klokare, mer i balans och har ett litet större hjärta. <3 Mia

Reseledare

Kerstin Sörbom

Kvinnlighet, sinnlighet, njutning och medvetna upplevelser i magiska miljöer det är de retreats jag erbjuder dig. Du ska kunna släppa taget, drar dig tillbaka i dig själv och upptäcka nya sidor i dig, vila upp dig, skratta, njuta och ha underbara samtal. Jag leder dig till magiska platser där stödjande energier och vackra miljöer gör att du kan hitta din inneboende kraft och ladda dina batterier.

Jag är samtalsterapeuten och grundaren till Sinnenas resor och har runt 30 års erfarenhet av att leda yttre och inre resor. Mina kunskaper och erfarenheter i kombination med min aldrig sinande nyfikenhet skapar unika utrymmen för deltagarna att kunna njuta och uppleva retreaten fullt ut. Sedan flera år tillbaka har jag en passionerad relation till Marocko och leder ett flertal retreats i detta magiska land.

Alexandra Ek tar hand om vår hormon yoga

Alexandra Ek: är terapeut och lärare i MediYoga med utbildning från MediYoga Institutet i Stockholm. Alexandra har genomgått flertalet fördjupningsmoduler inom ex MediYoga för det kvinnliga hormonsystemet (via Ellen Engvall), Mindfulness och MediYoga ( via Sara Emilione) och är Diplomerad Mindfulnessinstruktör (från Mindfulnessgruppen). Alexandra har även en akademisk bakgrund inom lungforskning från Karolinska Institutet i Stockholm med bland annat en PhD och Fil Mag examen i bagaget.
Alexandra har sista åren lett många uppskattade MediYoga klasser på flera av Stockholms populäraste studios
I mina klasser vill jag förmedla en ökad kroppsmedvetenhet genom att känna in våra olika system. Vi kan inte pressa eller tvinga fram en blomma att blomma. Genom yogan och mindfulness bygger vi varsamt resurser, mentalt och fysiskt, till en ökad närvaro. Min förhoppning är att alla ska kunna känna vad fantastiska vi är som människor och komma i kontakt med intuition och inre styrka, känna livsglädje och blomma."

https://www.yoginis.se/alexandra-ek/
http://yogamana.se/member/alexandra-ek/

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan