Fira livet med oss!

Fira livet med oss – i tacksamhet över allt vi har åstadkommit och för allt vi ÄR.

Nu har tiden kommit, det är dags att hylla oss själv med all sprudlande glädje, i bliss och flow. För det är vi värda!

När vi, Therese och Kerstin, kände in vad vi själv längtar efter ja då blev det helt glasklart och hur mycket energi som helst började bubbla inom oss.

Finns det något roligare, häftigare och mera berikande än att mötas i systerskap, i öppenhet och i intentionen att just fira livet, fira oss?

CELEBRATE

 

Galleri

Om Resan

Vi ska älska livet, öppna våra hjärtan och fira hela oss. Hur vackert är inte det?

Och så ska vi dansa, glädjas och sjunga. Känna sanden som rinner mellan våra fingrar. Bada havsbastu och låter gräset smeka våra fötter. Har du lust att vara kreativ, leka, och tända en brasa på kvällen?  Så klart ska vi släppa kontroll på dansgolvet, skaka liv i våra vackra kroppar och rör oss smidiga som gaseller till magiska rytmer….. Kanske vill du känna endorfinerna och rida (säg till vid anmälan) eller följ med på en mindful walk.

Sinnet älskar att stilla sig och så mediterar vi i olika miljöer,  vi kommer samma, i systerskap, i lättjan och in renhet i hjärtat.

Tillsammans och i övningar lägger vi fokus på känslan att vara i hjärtat.  Vi ska se varandra i all vår kraft, energi, rent och avskalat, öppet och med liv och lust.

Haha, glädjerus, kan livet kännas helt underbart bra?  YES ropade vi när känslan av just en sådan retreat tog över våra kroppar.

Till vår stöd har vi alla elementen här på Gotland. De är så självklara och stödjer oss på ett fantastiskt sätt i vår process. Den klara luften, havets rörelse och djup, jordens mjuka kraft och den ändlösa himlen.

Ekegården på södra Gotland har en historia inom det frikyrkliga. Här har ungdomar och vuxna mötts för att främja en kärleksfull miljö. Det har samtalats, sjungits och man har lovordat livet. Det är precis den glädjeenergin som vi ska ta faste vid. Platsen med sina kraftfulla, djup förankrade ekar bidrar till att alla som kommer hit känner sig så välkomnade, trygg och lätt. Här får vi ”vara” den som vi är. Chosefri, i all enkelhet och all vår storhet. En underbar rik och tillåtande plats för att kunna vara för sig själv eller samlas i kapellet och sjunga högt. Eller varför inte att hoppa i gridden som har skapats här under Sunshine week i augusti.

12524111_10154788366639899_6987187349287206946_n

 

Resefakta

Pris totalt :  8 950 sek

I priset ingår:

3 nätter i enkelrum, med frukost, lunch och middag samt eftermiddagsfika. Vi använder ekologiska och hälsofrämjande råvaror så gott det går:) Under dagarna kan du även tillföra din kropp riktigt nyttiga och goda raw juicer.

Transfer från Visby vid behov

Program under dagarna

Diverse utflykter på Gotland, inklusive havsbastu

Gratis tillgång till te, kaffe och vatten

Vi börjar retreaten kl 17:00 och avslutar kl 14:30 så att ni som kommer med Gotlandsbåten hinner med:)

I priset ingår ej:

Transport till/från Gotland

Är du gotlänning kontakta oss för bara kurspris.

Anmälan och villkor: Anmälan via mail till Kerstin Sörbom, kerstin@sinnenasresor.se tel: 0708-655259.
När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 1 500 sek. Resterande summa betalas senast 30 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.  Vid fakturering till företag tillkommer moms.
Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan

Kolla här:

Om du tar färjan får du en boknings/ kampanjkod som gäller på Destination Gotland!

Antalet bokningar som kan göras på kampanjen är begränsat till 25.

Det är vi, Therese Appelquist och Kerstin Sörbom som skapade International retreat Gotland AB efter att ha samarbetat runt en fantastiskt lyckad retreat på just Ekegården Gotland

Våra energier möts i en oändlig lust och medvetenhet om att vi ska skapa exklusiva och magiska retreats för kvinnor som vill leva i sitt syfte och sitt inre ljus. Vi ska sprida medvetenheten om hur det känns när vi ser livet som en gåva som har oändliga möjligheter och dimensioner att utforska.

 

 

Recensioner

En ynnest att ha varit en av deltagarna i Er kvinno-retreat i maj! Så tacksam för de dagarna, och de andra själssystrar som deltog! Lycka till m allt!
P.

Wow, vilken nedladdning av mirakel vi fått uppleva och tanka in i varenda cell inom oss! Ekegården april 2017

Kerstin: Tack från botten av . Du är så fantastisk och självklar vilken inspiratör!

Therese som meditationsledare:

”Meditationskväll på Ekegården. Min fjärde i ordningen. Att meditera i grupp är en upplevelse med möten av olika slag som får mig att växa och jag fylls av ljus och kärlek. Therese guidar oss in i meditation med sitt tillåtande, kärleksfulla sätt, hon smälter in i gruppen och vi tillsammans blir till en helhet där alla ges lika möjlighet att få ta plats. Therese har den unika förmågan att delta, samtidigt som hon leder med fast hand och på ett mjukt sätt visar hon på nycklar till våra inre rum. Ekegården är en välsignad plats. Tack Therese jag kommer igen”. Majlis Sjöberg

”Du är en perfekt ledare, som får deltagarna att känna sig välkomna och omhändertagna. Du ger alla utrymme att ta sin plats och komma till tals. Meditationerna är bra. Vi är alla så glada att du finns på Ekegården och gör det du gör! Janet Jönsson

Therese är en kärleksfull, humoristisk, givande ledare. Hon uppmanar alla att vara just den man är, inte följa några givna regler. Hon är en otrolig inspirationskälla. Ger klara tolkningar av korten vi drar. Hennes meditationer är lyftande, ledande och mycket härliga. Jag går alltid därifrån med en god påfyllning av inre lugn, nya tankar och självrespekt. Hon får mig att känna min egen inre kärlek bättre, hon kan konsten att sprida kärlek. Du är bara bäst. ? Eva Simander

Reseledare

Therese Appelqvist

Brinner för att människor ska våga vara sig själva och hitta sin livsglädje. Livsuppgift: Bidra till mer livsglädje och större meningsfullhet. Bakgrund: Filosofie magister i Sociologi, Göteborgs universitet. Ackrediterad i Emotional and Social Intelligence Competence Inventory (ESCI), Hay Group London. Grundade 2007 relationsföretaget Mindcon och 2011 Authentic AB.

http://thereseappelqvist.com/

Kerstin Sörbom

Therese om Kerstin:
Hon denna urkvinna aldrig rädd att säga sin mening med en oändlig kraft att förändra världen till det bättre. Där kompromisser inte är ett faktum och sanningen alltid står i centrum. Ja wow hur häftigt som helst.

Att få leda dig till kraftplatser där du bara känner att här, här kan jag expandera, andas in i djupet av min själ. Det är det jag brinner för. Att skapa en oförglömlig upplevelse, tillsammans med dig!

Bakgrund: Ekonom som vidare utbildade sig i 3 år till samtalsterapeut hos Humanova. Jobbar som livscoach, föreläsare och ledarskapsutvecklare med fokus på kvinnor

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan