Let´s go for a mindful walk

”Let’s go for a mindful walk”
Mmmm för magiska Marrakech, njutning och glädje

 

Galleri

Om Resan

Här i härliga Marocko ska vi njuta och få ihop oss. Helheten alltså. Vi ska glädjas åt den vi är, njuta, röra kroppen i medvetenhet och ja, vi ska älska att vara här och nu.

Vi samlas och påbörjar vår retreat i myllrets Marrakech där vi stannar i 2 nätter och njuter av hamam, går vilse i trånga underbara mystiska gränder, spanar in allt som livet i Marrakech erbjuder.

Medveten rör vi oss vidare uppe bland berberbyar i de magnifika atlasbergen (obs – du kan gärna vandra men om din kropp inte orkar så finns det alltid mulor). Här bor vi i 2 nätter i unika lokala små hotell, en upplevelse för alla våra sinnen. Det är en helt otroligt upplevelse av storhet när vi vandra här i den glasklara luften, med de vitklädda bergstopparna som följer oss redan när vi har landat i Marrakech.

Vidare beger vi oss till vilans plats, beläget mellan Atlasbergen och Marrakech och stannar har i 3 nätter. Det finns skön tid för medvetenhet, samtal, soliga timmar vid poolen, njutning, hamam, utflykt (jaaa, har ett helt ljuvligt ställe jag vill gärna vis upp för er).

I stillhet får du möjlighet att möta din innersta röst. All visdom finns inom dig, jag leder dig till platsen där du kan lyssna på dig själv.

Dagliga övningar i Mindfullness, meditationer och gemensamma inspirerande samtal är givna inslag under vår retreat. Dessa övningar leds av Kerstin Sörbom som sedan många år arbetar med kvinnors personliga utveckling. Dipl. samtalsterapeut i Psykosyntes, ledarskaps utvecklare samt livscoach står på meritlistan. Men det som Kerstin skapar är egentligen något helt annat. Läs rekommendationerna på hemsidan

Vi möts i systerskap, i öppenhet, nyfikenhet, glädje och respekt.

Känner ni rörelsen, rytmen? Slår era hjärtan liiie eller mycket snabbare när ni läser orden?

Det var så resan kom till mig, skapad ur lusten efter några dagars vila. Då vet jag att det är rätt!

Som under alla retreats kommer ja att be er att lägga ifrån er de där mobila enheter som så ofta stör vår närvaro:)

tigmi-2015

 

Resefakta

kerstin-128

 

 

Övrigt:

Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss i god tid innan avresan.

För praktisk information kontakta Kerstin Sörbom på via e-post: Kerstin@sinnenasresor.se
kerstin-122

 

Recensioner

”Kerstin, ett stort tack för att du gjorde resan till Marrakech till ett minne för livet speciellt genom din värme och lyhördhet för var vi alla befann oss på vår ren personliga resa. Jag är tacksam för att du med varsam inlevelse visade mig hur mycket av det som jag upplevde som stora hinder bara fanns i mitt huvud. Jag känner mig lättare, gladare och lyckligare i mitt liv nu. Du är en sann medmänniska"

"Kerstin - tack vare din kreativitet, nyfikenhet och stabilitet har du gjort att de resor jag har varit med på fulländade. Du har en fantastisk gåva som du delar med andra. I samtal längs vägen delar du med dig av dina erfarenheter , så personligt och med så mycket kärlek. Finare gåva finns inte och det gör resorna fulla av magi."

Reseledare

Kerstin Sörbom

Kerstin är samtalsterapeuten och grundaren till Sinnenas resor som har runt 30 års erfarenhet av att leda yttre och inre resor. Hennes kunskaper och erfarenheter i kombination med hennes aldrig sinande nyfikenhet skapar unika utrymmen för deltagarna att kunna njuta och uppleva retreaten fullt ut. Sedan flera år tillbaka har hon en passionerad relation till Marocko och leder ett flertal retreats i detta magiska land.

Samtalsterapeut, utbildad i Mindfullness, ledarskapsutveckling för kvinnor, coaching, MI bla. Ni hör och läser. Kerstin är otroligt nyfiken och självklar i sina möte med er.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan