LUSTFYLLD LÅNGHELG I MARRAKECH

Bye, bye gråa kalla Sverige, hello härliga sprakande Marrakech!

Fyll alla dina livsdepåer med ny kraft, lust, känsla och energi. Fyll din resväska med julshopping, kryddor, oljor, tyger och kuddar. Känn, rör, lukta och njut av energierna och miljöerna som är som tagna ur 1000 och en natt. Jag skapar ett space för dig så att du kan ”hämta hem” det som du ska och önskar. För att få ut det mesta av våra dagar, för att kunna släppa vardagen och fylla på med livslust så möts vi varje morgon för stretching och andningsövningar följt av sharings och skratt. Sådär ja så sätter vi rätt ton för dagen! Jag satt ihop vårt program som barn gör med sina godispåsar: Bara det bästa, det som smakar som sötast och där det vattnas i munnen på oss ska det plockas med. På med bra skor så visar jag er mina absoluta smultronställen. Att det är många behöver jag väl inte säga??

 

Galleri

Om Resan

Vi ska njuta och vila sinnen i en härlig hamam, lyssna på traditionell musik och svänger våra höfter till sensuell magdans. Säg hello till en skön medveten kroppskänsla.   Kultur möter natur och människor.  Ack så vi kommer att njuta av utvalda restauranger i härliga miljöer med god mat på kvällen. Att sätta sig i ett av de många uteserveringarna och bara njuta av energin – det är livet det.  Vänta, nämnde jag att vi kanske även kan sitta på takterrassen och njuuuuta av lite sol? Hemma är det juletid och gissa hur våra ögon och luktsinnen komma att skämmas bort när vi gör en utflykt för att åka till ”saffranslandet” . Det är nämligen skördetider nu i början av december. Tänk er, färsk saffran till lussebullarna, dadlar som inhandlas på plats.

För mig var det kärlek vid första ögonkast – kanske blir det det för dig med?!

Resefakta

 

 

Recensioner

”Kerstin, ett stort tack för att du gjorde resan till Marrakech till ett minne för livet speciellt genom din värme och lyhördhet för var vi alla befann oss på vår ren personliga resa. Jag är tacksam för att du med varsam inlevelse visade mig hur mycket av det som jag upplevde som stora hinder bara fanns i mitt huvud. Jag känner mig lättare, gladare och lyckligare i mitt liv nu. Du är en sann medmänniska som gör skillnad. Tack!
Vi håller kontakten. Varma kramar, Carmen”

Reseledare

Kerstin Sörbom

Kerstin är samtalsterapeuten och grundaren till Sinnenas resor och har runt 30 års erfarenhet av att leda såväl yttre som inre resor. Hennes kunskaper och erfarenheter i kombination med hennes aldrig sinande nyfikenhet skapar unika utrymmen för deltagarna att kunna njuta och uppleva retreaten fullt ut. Sedan flera år tillbaka har hon en passionerad relation till Marocko och hittar alltid unika platser och unika upplevelser.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan