Ny kraft, nya tankar, ny energi – ny DU

Galleri

Om Resan

Är energinivån lågt, saknar du skratt, att vara tillsammans med andra kvinnor, filosofera, känna tillsammans med andra!

Detta är ett unikt tillfälle att börja din söndag med en stunds mjuk Hormon balans Yoga som leds av Alexandra, hon som älskar och kan kvinnokroppen.

Vi rör oss mjukt och närvarande, andas medveten och reser längre och längre in i våra kroppar. Vi känner energin som sprider sig och låter oss beröras av det vi känner. Kerstin leder dig vidare, i en guidad meditation, till platser där du hittar nutidens ledord, det som du längtar inom dig att komma fram.

Dessa ledord vibrerar i dig och Kerstin tar dig ännu en bit längre än så, en bit in i livsfilosofins värd där allt är möjligt, där det inte finns några begräsningar, där det finns medvetenhet, närvaro, din esséns.

Med ny energi, ny medvetenhet och närvaro i dig rör vi sedan våra kroppar i glädje, heeeej vi måste ha kul och skratta, få lite distans till det som har varit och öppna sinnen för det vi vill ha mera av i våra liv.

Alla kan vara med, det finns inga krav, inga förkunskaper utan det är din vilja, mod och lust att följ det som är.

Vi som leder säger tydligt och klart:

Välkommen vår, välkommen till din själs vidunderliga resa

 

 

Resefakta

Var: Yoginis & friends, Stora Marknadsvägen 15, Täby Centrum

När: 10 april 2022 kl 10:00 – 13:00

Kostnad: 795 sek betalas till: 606929-8 Sinnenasresor alt Swish till: 0708655259 sktiv då ditt namn, tack!

Anmälan är bindande och platserna begränsade

 

Recensioner

Reseledare

Kerstin Sörbom

Erfaren samtalsterapeut, retreatledare och författare. I sin senaste bok lockar hon fram din nyfikenhet om hur din själs resa kan och vill se ut. Vad händer när du bejakar din inre röst, när du hittar dina möjligheter, ditt hjärtas röst, din kraft för att skapa dig ett liv så som du längtar efter?  Kerstin leder dig tryggt förankrad i moder jord och samtidigt i kontakt med själens potential en bit på din väg.

Alexandra Lövquist

Terapeut och lärare i MediYoga med fördjupning inom MediYoga för det kvinnliga hormonsystemet samt dipl. mindfulnessinstruktör. Alexandra brinner för kvinnors holistiska välmående och med hennes mjuka yoga, andningen och med sin stora kunskap om den kvinnliga kroppen ger hon dig möjlighet att lyssna inåt, lära känna din kropp och själ.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan