Lev din livskraft, din story i magiska Marocko

Tillsammans, i lätthet, i glädje, i tårar och omfamnat av gynnande, ja underbara miljöer ger vi oss ut på en resa.

Ut i världen, in i oss själv för att sedan expandera, den eviga rörelsen.

Den här resan är skapt i och ur längtan att leda dig in i din framtid. Jag erbjuder dig utrymme att lyssna inåt för att sedan expandera utåt, ta all din kunskap, all din visdom för att skapa det du önskar skapa. En in och utandning ur hjärtat där min själs röst ställer dig de där tuffa frågorna som visar vägen. Jag håller en trygg ram för dig att kunna utforska och verkligen njuta av det som du hittar. I dig.

Så mycket glädje, lust, kraft som finns i var och en av oss och jag vet att det är det som vill och längtar att utforskas.

Jag är mycket kraftfull i sättet att möta dig och jag vet att det är här, i rakheten, i de frågorna som ställs med mod och ur en plats av ”renhet” allt kan ske. Personligen har jag gjort hela resan, jag har utforskat, ifrågasatt, skapat och min passion är att få höra dig upptäcka ditt potential, i sin renaste form.

Jag vet när det är lite kvar, när du håller tillbaka, jag ser dig i din renaste form. Min passion är, förutom att leda dig,  att hitta platser som möter den energin som passar till resans ”innehåll”, därför möter vi nu alla element, så spännande.

När vi riktade vår energi mot höstens sahara ”gathering” skapades orden: Glädje, urkraft, ljuset, lycka, drömmar, lek, energi, och därmed hem.

Det blev tydligt för oss att det är dags för oss att lysa i vår vackraste, starkaste, härligaste sken.

Vill du vara med, dela vår glädje och lycka över att få LEVA.

Fira till trummornas sång, dansa till eldens rytm och lovorda oss, moder jord, och allt det som livet bär med sig.
Kom hem med DIN story, din berättelse som speglar din själ.

Galleri

Om Resan

Den här gången möter vi de där stjärnklara nätterna (ingen fullmåne) som vi längtat efter, i kraftfulla Agdz, vid havet och i Saharas ändlösa magi. Det är vintergatans ljus som ska visa oss vägen in i vår vackraste själ.

Platserna dit vi reser, de är som alltid utvalda med och ur hjärtat. Det är här vi möter energier som främjar oss i vår inre resa, i vår rörelse. Platser där vi känner närheten med moder jord, med Marocko och den afrikanska rytmen.

Våra dagar börjar vi med en stunds meditation som går över till samtal vid frukostbordet för att sedan fyllas med stunder av gemenskap och stunder av stillhet. Den eviga naturliga rytmen. Det är viktigt för oss att du vet och lyssnar till din kropp och dig själv, vad som känns rätt för dig. Vi dansar, chantar, rör oss, och jag läser ur min bok. Det är intuitionen som leder oss dit vi ska. Intentionen är att resa in i den rena glädjen och i skrattet, busighet och i lätthet, du vet, platsen i hjärtat där allt är möjligt.

Vi skapar en stund här på jorden i gemenskap, i välvilja, utifrån respekt och ur och med hjärtat. Det är jag, Kerstin som håller, och det är ni som sammanväver era ljus.

Tillsammans förändrar vi världen.

Du vet att det kan vara långa stunder i bil, du vet att maten kommer när det är färdig, att det är resan som är livet och inte målet. Du vet att vi är i ett flöde där egot får stå vid sidan om. Och du längtar just hit.

Det är Mitti Said från Thenre Tours, född och uppvuxen under Saharas himmel som kommer ta hand om all praktisk planering och genomförandet (dvs transfers, utflykter, mat, hotell och transporter) av resan.

2 oktober Ankomst till Marrakesh, transfer till hotell och under kvällen har vi en skön välkomstmiddag där vi bekantar oss med varandra. Övernattning i dubbelrum

3 oktober  Marrakesh – Agdz. Tidigt på morgonen börjar det riktiga äventyret när vi plockas upp av vår team, ledd av Mitti Said, och deras 4×4 jeepar. Det är dags att bege oss söderut. Vi tvärar Tizi-n-Tichka pass på vår väg mot Quazazarte. Här gör vi en kort stop för att besöka Kasbah de Telouet, ett urgammalt hem som tillhörde Pacha Glaoui. Lunch och därefter vidare färd mot Agdz där vi kommer att stanna i 2 nätter.

Platsen alltså, hur kan den beskrivas med ord. Själen hittar hem vid foten av den heliga berg, mitt bland miljontals dadelpalmer och beläget vid en mjuk flodbädd, en plats som tagen ur sagan 1000 och en natt.

Agdz

Äntligen börjar vår själ få plats för att utforska, stilla sig, njuta, sjunga, dansa, samtala, ja bara vara. Och vi, ja vi mediterar och njuter vid flodens sandstrand, kanske liggandes på de vackra handvävda berber mattorna? Vi rör oss och bor bland miljontals dadelpalmer och vi känner, ja vi andas platsens, din energi. Det är verkligen magi och ett privilegium att äntligen ha hittat hit.

5 oktober Agdz – Tinghir – Sahara

Efter frukosten kör vi längs dadlarnas dal, helt fantastiskt att se miljontals palmer som löper som en strid ström längs vägen, vi stillar oss i bilen, släpper taget om tankar och litar på de utmärkta chaufförerna som tar oss – slutligen, till vår camp i Sahara. Så vi har längtat efter att få KÄNNA hennes energi, sanden, luften.  Vill tillägga – det är ett lyxcamp, haha, jag sover inte längre på liggunderlag…..

6 oktober / Sahara

Jadå nu blir det stillhet, magiska solnedgångar, vandring med dromedarer, skratt, musik och dans. Högläsning, guidning och meditation.

7 oktober Dags att lämna sahara och åker mot kusten där den vilda atlanten väntar på oss. Tidigt på morgonen lämnar vi Saharas vyer (sand) och styr mot havet där vi checkar in på hotell.

8-9 okober Upptäcker vi de långsträckta vilder stränderna som södra Marocko bjuder på-

10 oktober Åter till Marrakech och vårt hotell och den 11 oktober reser vi hem.

Eftersom jag älskar helhet, vet vad som behövs för att vi ska känna oss just ”hemma” har jag alltid en annan kvinna vid min sida. Hon ska inte ta ansvar, men hon är den som vet och kan universums ”nycklar”. Hon är den som stödjer i det som jag inte har tillgång till. Det är underbare Maya Haegermark som jag pratar om. Maya har redan i höstas visat sig som oumbärlig och jag är så glad och stolt och upprymd över att hon vill och ska följa med igen!

Ett ”het” tips!

Förläng din resa med ngn extra natt i Marrakech eller i Agadir så att du kan hämta hem dig själv, landa och njuta lite extra innan du åker tillbaks till vardagen. Det är naturligtvis till självkostnadspris, men om du vill bokar Said in dig den där extra natten på samma hotell där vi är sista natten.

Resefakta

Resans pris delas in i 2 delar, en reseavgift och en avgift för oss som håller i retreaten, dvs meditationer, gatherings, samtal och annan inspiration.

Reseavgift: 1 000 engelska pund.

Det är min vän och kollega Mitti Said och Thenre Tours som ansvarar för alla hotellbokningar, all transport och transfer, mat etc under rundresan i Marocko. Det är till honom ni betalar reseavgiften som kommer att faktureras med betalning 30 dagar före avresan.

I reseavgiften ingår:

Alla övernattningar enligt programmet med del i dubbelrum på mycket trevliga ställen!

Det är en absolut lyx camp i Sahara och en lodge i Agdz som är heeelt ljuvligt i sin enkelhet.

Alla transporter och transfer sker enligt program. Transfern flygplats t/r gäller om ni reser enligt de dagarna som står i programmet.

Helpension under rundresan, i Marrakech är det frukost som gäller.

 

 

Kostnad för ledningen av detta ”retreat” i Marocko och för skapandet av en cirkel i ljus är 9 500 sek för privatpersoner.

Det är jag, Kerstin Sörbom, som leder resans innehåll, dvs skapar space för er att kunna resa i det inre och det yttre. Vid min sida har jag Maya Haegermark som med sitt självklara lugn och helig visdom tar vid energin när det är dags att släppa taget om det som har varit. Vi skapar ett sammanhang där du, även när efter resan i Marocko är avslutat, har möjlighet att fortsätta dela upplevelser och erfarenheter med dina medresenärer, nu i form av en hemlig FB grupp.

Du kommer alltså att få två fakturor, en av Thenre Tours och en av Sinnenas Resor.

Anmälan och villkor: När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften (faktureras) som är 4 000 sek. och som berör retreatens del. Resterande summa dvs 5 500 betalas senast 30 dagar innan avresa, även här via faktura från Sinnenas resor.

Fakturan från Thenre Tours som berör arrangemanget, dvs hotell, transporter och mat faktureras i sin helhet med betalning 30 dagar före avresan.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.
Reseförsäkring och ev avbeställningsskydd kan tecknas via försäkringsbolag och bank.

Vid fakturering till företag tillkommer moms.

OBS: Minst antal deltagare 6

Och du – funderar om du vill stanna några extra dagar i Marrakesh! Det är verkligen att rekommenderar så att du kan landa i lugn och ro innan det är dags att åka hem till vardagen igen. Thenre Tours hjälper gärna till med att ordna det (till netto kostnad så klart), säg bara till.

Obs: Boka ingen flyg innan vi säger till och minimum antal deltagare har uppfyllts:)

I priset ingår inte:

Flygresa Sverige – Marrakesh t/r

Måltidsdryck (förutom vatten)

Måltider i Marrakesh

Dricks – man lämnar alltid dricks i Marocko tex 1 väska att bära 5 dirham, chaufför, guide.

Tillägg för enkelrum under rundresan (obs ej Marrakech) 200 engelska pund per person

Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner

L:
Ja, Kerstin! Det var magi på både utsidan och insidan från början till slut! Jag ska bära resan som ett smycke i mitt hjärta. Viss transformation har jag redan märkt effekt av i vardagen!
Lycka till med allt! Inch Allah vi möts igen!

Hej ni underbara,
Veckan i Marocko blev helt magisk, och det berodde inte bara på de underbara miljöerna. För första gången någonsin fick jag en äkta känsla och insikt om att jag faktiskt räcker till för den jag är och inte bara för det jag gör. Jag kommer alltid att vara oändligt tacksam både för att ni båda så stadigt och tryggt hjälpte mig fram till detta och för det fantastiska stödet från mina underbara medsystrar på resan. Även nu när jag är tillbaka i vardagen kan jag numera ta hjälp av mina nyvunna insikter för att stillna när det behövs och komma tillbaka till känslan av att livet inte bara är värt att leva utan dessutom kan vara underbart – och att det finns i mig själv utan att jag måste prestera något. Eva//

Tack för en fantastisk resa! Den har efterverkningar på mitt liv som jag inte kunde förutse innan.
Just nu pågår en total ifrågasättande över hela tillvaron och jag jobbar på att se mina mönster som jag satt i mitt liv på ett fördjupat sätt.
Det är spännande att vara människa och våga J
Vi kommer ses igen, det känner jag mig 100% säker på, ser fram emot när vi ses igen! //Katarina

Resan blev så mycket mer och bättre och underbarare än jag kunde drömma om! Tack! Kanske hade jag redan bestämt mig för att nu är det dags att släppa alla gamla krav och prestation innan jag åkte. Men det blev en så fantastisk miljö att göra det i. Tryggt, tillitsfullt och kärleksfullt! Vilket systerskap ni skapade! Er välvilja och kärlek genomsyrade hela tiden dagarna i Marocko! Det kändes tryggt! Det kändes att ni hade koll. Mjuk koll på oss! Verkligen härligt att känna kraften i vad kvinnor kan skapa tillsammans. Det har jag med mig hem!

Kerstin - Så inspirerande du är och gedigen! Och vilken känsla för platser och människor! Och att du delar allt...kunskap, tips....allt! Jag upplevde hela arrangemanget som generöst, flödande och kärleksfullt! Bra balans mellan retreat och Marrakech ;-). Hoppas kunna åka med på något nytt arrangemang nästa vår! //

Jag tänker att din roll som guide eller öppnare av möten är så central och stark men du är ödmjuk. Du är bron mellan världarna, väktaren som släpper in när stjärnorna står rätt och då Bjuder du in så att det sprakar. Kram // T

Reseledare

Kerstin Sörbom

Maya Haegermarck

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan