Soulful writing - att skriva med själen

Att skriva från själen

Längtar du efter tid och rum att finna din egen röst? Vill du utveckla din förmåga att gestalta själens språk? Vill du ha guidning i ditt skrivande av en av landets mest erfarna författare och inspiratörer? Då är det här resan för dig!

FULLBOKAD

Galleri

Om Resan

Resan börjar i Marrakech där vi fyller på med sinnliga intryck för att stimulera såväl kreativitet som fantasi.
Vi går på hamam, rör oss i trånga gränder och känner på stadens främmande puls. Efter två dagars stadsliv åker vi ut till havet och vårt vackra och stillsamma hotell för en soulful retreat med lust- och lekfyllt skrivande.

För att få fatt i den där inre rösten som vill uttrycka sig varvas guidat och fritt skrivande med meditationer och andra övningar ledda av Kajsa. Gruppens gemenskap är viktig, och mycket stöd och inspiration hämtas härifrån. Vi delar det vi skriver och lyssnar på varandra. Låter det lockande? Då hälsar vi dig varmt välkommen.

Soulful Writing är inte en typisk skrivkurs, och inte heller en resa för dig som vill få egentid att skriva på din roman. Den här veckan är för dig som vill få hjälp att få fått i din inre röst, som vill finna och utveckla själens språk, och som vill bli inspirerad att kommunicera det i skrift. Under resan mixar vi intryck och uttryck, och vi tar hjälp av platserna vi besöker för att inspireras och hitta nya vägar till vår autentiska kärna.

Inga förkunskaper krävs för att delta, och vi håller oss långt ifrån prestationskrav, men du som vill åka med bör ha en passion för det skrivna ordet och en längtan efter att uttrycka dig den vägen. För att få ut så mycket som möjligt av dagarna bör du vara bekant med Kajsas skrivande och det hon står för, framför allt i de senaste böckerna. Det är en stor fördel om du läst trilogin om Hjärtats väg, liksom hennes senaste roman, Isobels vandring. Har du inte gjort det än, börja med Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv! Du bör också ha en önskan att delta aktivt i gruppens gemenskap, att dela med dig av dig själv och att lyssna till andra.

Om er webbläsare inte hittar information om RESAN samt RESFAKTA, skicka ett mail till kerstin@sinnenasresor.se så kommer all information via e-post snarast:)

 

Resefakta

Recensioner

Reseledare

Kajsa Ingmarsson

Kajsa Ingemarsson är en av landets mest erfarna och uppskattade författare. Hon debuterade 2002 och har sedan dess skrivit ett flertal bästsäljande romaner, däribland Små citroner gula, Lyckans hjul och Någonstans inom oss. De senaste åren har hon fördjupat sitt skrivande, och med trilogin om Hjärtats väg har hon klivit fram som en tydlig och lysande inspiratör inom områdena personlig utveckling och esoterisk visdom. Förutom böckerna har hennes innehållsrika inlägg på Facebook, liksom hennes nyhetsbrev, många och entusiastiska läsare. Kajsa är också verksam som föreläsare, samt har de senaste åren lett ett flertal retreater och workshops både i Sverige och utomlands.

Kerstin Sörbom

Sinnenas resor drivs av Kerstin Sörbom. Hennes passion är att skapa unika resor med rum för växande, för sinnliga upplevelser och magiska äventyr. Med sin känsla för att hitta rätt plats för rätt grupp och sammanhang präglas hennes arrangemang av stor omsorg, helhetstänk och noggranna förberedelser. Den ena resan är aldrig den andra lik, och målet är att den som deltar i Sinnenas resor ska återvända hem berikad med unika upplevelser. Kerstin kommer ursprungligen från Tyskland, är utbildad ekonom och samtalsterapeut. Hon har mångårig erfarenhet av att ordna resor, och Marocko är hennes specialitet.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan