Upptäck din egen magi på Irland

Välkommen med på en resa till mystikens värld – vid atlantens kust, på härliga Irland!

En plats där du kan hämta hem din inre röst, möta din kraft och därmed plocka fram din sprudlande glädje.

Galleri

Om Resan

Här på Irland och under vår resa möter du naturen, historia, berättelser, musik och ja, i slutändan alltid dig själv. Du ska beröras, vi ska mötas och Du ska vara. I dig.

Vi färdas i ett landskap som är svårt att greppa, som är på ett sätt ”mycket” av allt. Ett land som har rent geografisk varit utsatt för vind och vatten och som har präglats av isolation, fattigdom, grymma strider och samtidigt något annat. Tro, hopp, gemenskap. Sång och dans och en heeel del magi. En hel värld på Irland och nej det kan och ska vi inte greppa.

Resan är skapt i och ur ett naturligt flöde där vi möts i Dublin för att, ja vi kan bara inte missa the National Library och annat som berikar vårt törst efter kunskap och lärdom. Dagen efter fortsätter vi färden söderut till ett otroligt fint retreat center där vi stannar i tre nätter och skämmer bort oss.

Vad sägs om att börja dagen med en skön morgonyoga som följs av en riktig god frukost i berikande sällskap? Lyssna på keltiska traditioner och berättelser, att dansa till irländsk musik och ja, vi möts i meditationer, i gemenskap och öppenhet. Speglingar är så värdefulla och de kraftfulla miljöerna vi befinner oss i ger oss utrymme och möjligheter till att öppna oss för det vi längtar efter.

En dag gör vi en utflykt kusten och till Hook lighthouse och dess vackra vita stränder. Här utforskar vi miljön, ser kanske det vi aldrig har sett förr.

Här i wellness och retreatcentret finns det möjligheter till individuella behandlingar. Hur låter tex ”Hot bamboo massage” och när jag besökte centret sist tog jag en ”schamansk huvudmassage”, sååå härligt.

Du ska kunna känna dig fri att följa din egen lust. Här finns det fina utrymmen för att tex måla, de vackra miljöerna bjuder in till promenader, att cykla, eller  meditera.

Efter dagarna där vi har vänt oss inåt med bla a yoga beger vi oss nu till de helt magiska, kraftfulla klipporna längst västkusten, mest kända som Cliffs av Moher. Och här, ja här ska vi vandra (ca 4 timmar om dagen, obs det är ingen vandringsresa) längs de otroliga vackra stigarna som följer de böjda landskapet. Ni som gillar att gå, ja ni vet att det är här den verkliga magin sker. I stillhet och i rörelse, när vi andas den friska luften som atlanten så generöst delar med sig av. Vi ska, som tidigare mötas i samtal och meditationer, i kulturen och här, ja då finns det ett spa bad:) Vi bor även här på ett retreatcenter, och som vanligt har även denna plats sin särskilda energi:)

Planerna är att vi ska gå på pub, såklart, vi ska verkligen njuuuta av varandra och av miljöerna. När vi är på vår inre resa behöver vi även tid till att ha kul, dansa och uttrycka vårt glädje.

En resa till Irland kan innebära regn och rusk, strålande sol, vädret som allt annat blir exakt det vad det blir och det är bra. Det som berör mig, förutom miljön och energierna i luften är vänligheten som vi möter hos människorna. Det är en gåva att få resa här, det känns så. Ni vet ju att vänlighet föder vänlighet och vi påverkas av varandra.

Ett citat till av W.B. Yeats: ”Come and take me out of this dull world”.

Resefakta

41020272_328338004378663_17032470201368576_nResans Pris: 16 500 sek

I priset ingår:

Dagliga möten som inkluderar samtal, övningar i Mindfullness och meditationer:)

Alla övernattningar enligt programmet med del i dubbelrum

Alla transporter transfer enligt program. Transfern flygplats t/r gäller om ni reser enligt de dagarna som står i programmet.

Helpension under retreaten, i Dublin ingår bara frukost. Lunch kan vara i pic nic form.

I priset ingår inte:

Flygresa Sverige – Dublin t/r, måltidsdryck

Anmälan och villkor: Anmälan via mail till Kerstin Sörbom, kerstin@sinnenasresor.se tel: 0708-655259.
När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 30% av resans pris.  Resterande summa betalas senast 30 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.
Reseförsäkring och ev avbeställningsskydd an tecknas via försäkringsbolag och bank.

Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan!

 

 

 

 

 

 

Recensioner

Se mina tidigare resor.

Reseledare

Kerstin Sörbom

All "teknisk" info, det hittar ni på min hemsida.
Det är i möten, i rörelsen jag möter er bäst. Med en total närvaro, med min visdom leder jag dig till platser som du inte visste fanns. Jag kan utmana och jag kan inspirera dig, helt beroende på vart du befinner dig och vad du längtar efter.

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan