Hämta hem din kraft i Atlasbergens energi

 

Det är dags nu, dags att hämta hem det som du så länge har längtat efter

Temat är kraft, äventyr och njutning – kan det bli mycket bättre än såhär?

1000 och en natt – javisst!  Det är verkligen i ren glädje och i min passion för unika miljöer denna retreaten skapades. Här i den gamla staden ska vi ströva runt, le, öppna våra hjärtan, gå på hamam, lyssna på storytellern och lär oss att laga en traditionell maträtt. I den lokala ugnen. Det är såååå kul!

Om Marrakesh är liv, rörelse, inspiration och ja – allt allt möjligt du kan tänka dig så är Atlasbergen motsatsen. Det är TYST, luften är ren och krispig.

När jag kom hit grät jag av lycka – då vet jag att det är en energi som gynnar oss, en plats där allt är möjligt. Vi bor mitt i byn mitt bland höns och åsnor, nära till byskolan och ja vi har utsikt från rummen över de fantastiska, vilda bergen.

 

Galleri

Om Resan

Hoppas du lyssnar på din längtan efter att få uppleva magi, äventyr, fysisk och själsligt rörelse och njutning.

Du kan förvänta dig kraftfulla meditationer, härlig sinnlig njutning och att du känner dig stärkt och motiverad i dig själv och inför ditt liv när du kommer hem.

För det är allt som har betydelse: Hur du mår, hur du väljer att fylla just ditt liv med. Det sägs att jag är mycket trygg och även humoristisk i mitt ledarskap:) Lite självdistans, glädje och skratt skadar visst inte när vi sedan ska utmana våra begränsningar och rädslor?!

Din semester, din resa, den fylls samtidigt av ljuvliga upplevelser i fantastiskt miljö:) Hamam, vandringar, Marrakech, Atlasbergen, supergod mat, sköna uteserveringar, varma, vänliga människor, you name it. En helhetsupplevelse utöver det vanliga helt enkelt!

Marrakech och riaden där vi bor i hela 2 nätter och passar på att upptäcka Marrakech, medinan, souken, kultur, shopping och maten.

Mehdi ja han är en modern och ung storyteller, undrar vad han har att berätta för oss? Vi ska rena oss med hamam, släppa taget om det som har varit och infinner oss i nuet, vi ska laga mat tillsammans – som vi sedan äter, haha, hoppas vi lyckas med det!

Att strosa runt och behålla lugnet i souken är en bedrift, vem vet du kanske vill gå helt bananas bland alla mattor, väskor och lampor? Du ska se vad som händer när du släpper kontroll och låter dig dras in i stadens magi.

Efter en heldag i vimlet är det dags att dra oss undan – ut från staden och på vingliga vägar upp till Atlasbergen och lilla byn Imlil.

Och så ska vi vandra – javisst – men det blir ingen tävlings hurtiburti vandring utan vi ska gå i skön takt, medveten och i oss ska vi öppna våra hjärtan och gå även på en inre upptäcktsresa. Mellan totalt 4 och 5 timmar om dagen.

Med oss har vi en certifierad guide, Hassan, som visar vägen, berättar om miljön vi färdas i och som tar hand om oss. En mula är med som bär våra tillhörigheter (vatten och sådant) och om ngn inte orkar gå – vsg låt dig bäras av mulan en stund. Även det är en lärdom, att låta dig bäras.

Det är en mycket exklusiv resa – vi bor på plaster som är utsökta i sin enkelhet, som andas kärlek och omtanke – det innebär inte att det är superlyxigt, men ack vilken energi och känsla!

 

En dag kan se ut såhär:

Morgonmeditation med sharing

Frukost

Utflykt, alla i medvetenhetens tecken

Kvällssamling

Haha, ja det var ju enkelt – ja hur ser en dag ut, egentligen? Det blir ett flöde, en upptäcktsfärd och du får möjlighet att följa med!

Sedan om du känner, nu behöver jag egen tid – javisst allt är möjligt.

Jag vill gärna att vi möts – på riktigt. Vi ska meditera och kanske göra någon ”övning” det beror på vart vi befinner oss och vad jag känner in. Vi ska våga öppna oss i denna trygga miljön och jag önskar att vi riktar blicken framåt – vad vi vill fylla oss med, vilket liv vi ska skapa.

19 okt: Ankomst till Marrakech och transfer till riaden. Middag på riadens tak.

20 oktober: Morgonmöte med meditation och sharing – hamam – lunch – souken – kvällssamling

21 oktober: Morgonmeditation – Transfer till Imlil

22 – 24 oktober: Morgonmeditation – vandring

25 oktober: Morgonmeditation – transfer till flygplatsen till Marrakech och hemresa

 

24133709_10213093327721670_2002880608_n

Resefakta

Resans pris: 

Resans pris delas in i två delar:

Del 1 som ni betalar direkt:

Ni betalar allt boende samt alla måltider direkt på plats, jag återkommer med priser här, de beror lite på vilket rum ni bokar.

2 nätter Marrakech (natten kommer att kosta runt 500 sek i delat dubbelrum). Samt 5 nätter uppe i Atlas bergen (Du kan kolla på Douar Samra för att få mer information om rumspriser samt tillägg för helpension (runt 45 Pund per natt i delat rum inkl helpension)

Flygresa Sverige – Marrakech t/r

Samtliga måltider

Måltidsdryck

Dricks – man lämnar alltid dricks i Marocko tex 1 väska att bära 5 dirham, chaufför, guide.

 

Del 2

För min ”retreat” betalar ni 7 000 sek per person

Dagliga möten som inkluderar samtal, övningar i Mindfulness och meditationer. Jag ordnar med transfer och transport på plats samt alla aktiviteter som är en viktigt del i resan samt ingår är en del av kursavgiften.

Anmälan och villkor: Anmälan via mail till Kerstin Sörbom, kerstin@sinnenasresor.se tel: 0708-655259.
När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 3000.  Resterande summa , dvs 4 000 sek betalas senast 30 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.
Reseförsäkring och ev avbeställningsskydd kan tecknas via försäkringsbolag och bank.

Vegetarian eller matallergier?   Ange det vid anmälan!

 

 

Recensioner

"Jag tänker på detta magiska dagligen, och varje gång rätar jag på ryggen och känner: ja, du får och du ska! Tack fina fina underbara kvinnor för en underbar upplevelse. " A.

"Jag vill verkligen tacka för en fantastisk vecka. Blir lycklig i hela kroppen när jag tänker på er
Tusen Tack Kerstin för att du för oss till platser och din knivskarpa intuition som tar oss beyond, din pigga energi och att du bjuder på dig." Anette

"Tänker på denna fantastiska, inspirerande, djupa, skrattande, äventyrliga, sinnliga och stillsamt vackra resa. Tack alla sköna kloka kvinnor för att vi fick mötas och tack Kerstin du sprakande livsnjutare och läromästare". Y.

Reseledare

Kerstin Sörbom

"Kvinnan som leder i trygghet och med glimten i ögat" kallades jag i höstas av en kvinna som kunde hämta hem sin egen energi - för hon valde att lita på mig. Lita på mig, att jag håller, att jag har alla möjligheter och kunskaper att just leda dig dit du väljer att go. Nu har jag ledd kvinnor i över 17 år mot sina mål, önskningar, mot sig själv och de senaste åren, ja då då även u och ur ett andlig perspektiv, en helhetsperspektiv där andligheten är en naturlig del av allt. Vi pratar om energier som gynnar dig, om att vi är energi och ja, vad som är mening med mitt liv, etc. Autentisk, empowerment, ja allt jag gör, och ibland inte gör, har som syfte att du hämtar hem dig själv. Hittar DINA vägar, DINA sanningar, det som fungerar för just DIG. Härligt jobb jag har:)

Om ni gillar titlar och fakta: Ekonom från Tyskland som utbildade sig i 3 år till samtalsterapeut hos Humanova, gick 2 år ledarskapsutbildning för kvinnor, diverse coachutbildningar samt kurs i Mindfullness.
Min passion är livet.
Några gånger om året bjuder jag in till exklusiva, magiska och utforskande retreats. Retreats som har växt fram ur en lust, intuition och passion att skapa utrymme så att du kan lyssna på ditt hjärtats röst och njuta med alla dina sinnen. Kanske har min historia förstärkt min egen passion för att intensivt känna och älska livet så som det är. En inre längtan att berika oss med njutningens sötma, med möten och andra kulturer samt äventyret som låter pulsen höja sig en frekvens. Att få börja dagen med en solhälsning på Riadens tak, andas in lukter, känna med varje cell att det är just här jag ska vara. Känna Saharas sand under fötterna, stillar sinnena, känner lugnet och din egen livskraft. I varje ögonblick. Du ska utforska din potential när du lyssnar inåt och ger dig själv plats att vara.
Det är livet för mig – och i systerskapet vill jag dela upplevelsen just med dig.

Travel and shine!
Kerstin Sörbom

Anmälan

  Ditt namn (obl)
  Adress (obl)
  Postnummer (obl)
  Ort (obl)


  Faktureringsadress(om annan än adress ovan)
  Postnummer
  Ort


  Kontaktuppgifter

  E-post (obl)
  Telefon arbete (obl)
  Mobil(obl)
  Personnummer(obl, 6 siffror)
  Med att trycka på skicka, godkänner du villkoren för resan